26.01.2014 16:26

FK Mníšek pod Brdy - SK Nový Knín 3:1 (0:0)

Po nejslabším výkonu na zimním turnaji ve Střešovicích jsme o tomto víkendu utržili první porážku, když jsme s mužstvem FK Mníšek pod Brdy prohráli po bezbrankovém poločasu 3-1.

Lepším týmem jsme byli jen prvních dvacet minut, když jsme se dostali několikrát do zakončení, jenže P. Drechsler, J. Nožička nebo T. Moravec své příležitosti nedali. Soupeř se rozehrával pomaleji, hodně jsme mu ale pomohli svou až neuvěřitelnou nepřesností. Řada našich přihrávek totiž končila na kopačkách mníšeckých hráčů, kteří toho využili, hru vyrovnali a postupně nás začali přehrávat. Jenže koncovka byla také jejich slabou stránkou, ve vyložených šancích nejprve trefili tyč, po chvíli naběhlý hráč překopl prázdnou branku snad z pěti metrů!

S rozháranou hrou jsme pokračovali  i ve druhém poločasu, po kombinační hře z minulých zápasů ani památka. Korunu tomu dal R. Vlasák, který zbytečně ztratil míč u našeho levého praporku, následovala přihrávka přes pokutové území a Mníšek šel do vedení. Ani tato situace nás nevyburcovala k lepšímu výkonu, pohled na trápící se Ševce byl až tristní. A tak přišla opět chyba v rozehrávce na polovině hřiště a soupeř přečíslení tři na jednoho zužitkoval v podobě dalšího laciného gólu.

Teprve potom jsme přidali, snažil se zejména J. Pouček, který se dostal po individuální akci do šestnáctky, jenže klička byla moc dlouhá, brankář vyběhl a míč zneškodnil. Podruhé se už stejný hráč radoval, když si naběhl na přízemní centr P. Drechslera a míč trefil přímo do spodního pravého rohu. Jenže místo tlaku jsme si situaci zkomplikovali opět sami. P. Drechsler se totiž nechal vyprovokovat po faulu, když mníšecký hráč do něj zajel po odehrání míče do zámezí. Náš hráč mu to po další akci oplatil, ve skluzu ho fauloval, následovala strkanice, "hlavička" do obličeje jiného protihráče a rozhodčí Pavlovi správně ukázal červenou kartu. V deseti jsme nemohli dobře se pohybujícímu soupeři konkurovat, a když udělal J. Plot další fatální chybu, dlouho se motal s míčem, až o něj přišel a Mníšek vstřeli třetí gól, zápas jsme už dohrávali hodně dole.

Branka: 71. Pouček

Sestava: Petřík - Moravec, Chlumecký, V. Sklenář, Vlasák - Kozohorský, Plot, Fiala, Lomoz - Drechsler, Nožička, střídali Pouček, F. Sklenář 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904