29.08.2020 21:13

Historie se neopakovala

S. Dublovice B - SK Nový Knín B 1:2 (1:1)

Historie z loňského roku se neopakovala. Po velmi dobrém výkonu jsme v Dublovicích tentokrát plně bodovali a připsali jsme si na rozdíl od loňska, kdy jsme dostali rozhodující gól v poslední minutě, plný bodový zisk.

Úvod utkání patřil domácím, kteří si vytvořili velký tlak, své šance naštěstí buď zahazovali anebo v cestě jim stál náš gólman, který zneškodnil hned několik příležitostí. Když už to vypadalo, že se z tohoto pressu vymaníme, dostali jsme ve 12. minutě branku.Této situaci ale předcházela naše velká šance, jenže Š. Mařík si míč v okamžiku, když běžel sám na branku, ukopl a domácí brankář si pro něj pohodlně došel. Domácí mužstvo jakoby jednobrankové vedení ukolébalo, přepustilo nám střed hřiště, P. Kramer sám před brankou hlavičkou ještě nevyrovnal, V. Mařík ale ano. Na jeho brance měl ale velkou zásluhu J. Kudrna, který z hranice šestnáctky napálil míč, trefil zadní část těla svého spoluhráče a od něj se míč dostal do domácí sítě. A vzápětí jsme mohli už vést. Domácí bek udělal na P. Diviše v šestnáctce doslova zápasnický chvat, srazil ho rukou ve výskoku k zemi, sudí nezaváhal a ukázal na penaltu. Nařízenou desítku ale V. Mařík nedal. 

V tlaku jsme pokračovali i ve druhém poločasu. Bombu J. Moravce ještě domácí gólman vytěsnil nad branku, další střelu našeho kapitána ale vyrazil před sebe a dobíhající Š. Mařík nás dostal do vedení. Závěr utkání se odehrál ve vyhrocené atmosféře, my jsme pozorně bránili, náš soupeře se přes tuto obranu nedostal prakticky k ničemu, takže jsme nakonec vítězství srdnatě uhájili.

Branky: 24. Mařík V., 56. Mařík Š. 

Sestava: Sláma - Diviš, Moravec, Potměšil, Dopita L. - Soukup, Mařík V., Kuchař Š., Patera - Mařík Š., Kramer, střídali Vaněk, Kudrna, Tesař

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904