16.08.2020 21:57

Jalový výkon

TJ Sokol Nečín - SK Nový Knín 1:0 (1:0)

Na střeleckou potenci z předchozích utkání jsme rozhodně v prvním kolem okresního poháru nenavázali a po doslova střelecky jalovém zápase jsme prohráli těsně 0:1. Domácí sice zkušení, ale v průměru přestárlí hráči rozhodně neměli být pro náš nově budovaný mančaft velkou překážkou, jenže opak byl pravdou. O to jsme se ale z větší části postarali sami, měli jsme sice míč po většinu zápasu na svých kopačkách, co to ale bylo platné, když jsme ve hře dopředu byli naprosto neškodní!

S dvěma novými hráči v sestavě, s Danilo Marinem a po vystřídání i s Petrem Divišem, jsme od začátku byli mnohem aktivnější než soupeř, jenže dlouho jen ve středu hřiště. Přesto jsme si vypracovali v první půlhodině dvě slibné šance, asi v 10. minutě V. Maříkem, který se snažil zpoza šestnácky zatočit míč k levé tyčce, což domácí nególman (do brány se postavil původem hráč z pole) vystihl a střelu vytěsnil na roh, a po chvíli i J. Stočesem, který lehkovážně sám před brankářem přestřelil, jenže to bylo vše, co jsme ve hře dopředu ukázali. Lekci z efektivity nám domácí dali doslova vzápěti. Nádherná střela T. Kretchmera nás asi v 28. minutě ještě nevarovala a po chybě celé obrany šla Nečín po akci D. Hnidy ve 30. minutě už do vedení. Srovnat skóre mohl ještě opět J. Stočes, jenže ač  neatakován hlavou znovu branku trestuhodně přestřelil.

Ve druhém poločase byl náš tlak ještě markantnější, jenže naše hra byla dál hodně statická, chyběl moment překvapení, rychlá přihrávka do křídla a přesný centr. Navíc někteří naši hráči se utápěli v kličkách, což bylo pro taktiku domácích, zalézt před vápno a bránit v osmi, devíti hráčích, doslova vodou na jejich mlýn. V 60. minutě se navíc nechal hloupě vyloučit až do té doby nejlepší hráč Nečíně J. Jech, ale ani to nám ke vstřelení branky nepomohlo. Velké šance J. Straceného a M. Čálka opět zůstaly nevyužity a tak domácí tým s vypětím všech sil hubené vítězství nakonec uhájil.

Sestava: Petřík - Kukla, Šustr, Stracený J., Vlasák R. - Čálek, Kadlečík, Marino (67. Mařík Š.), Mařík V. (70. Patera) - Stočes (70. Diviš), Stránský

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904