01.06.2022 08:51

Jasné výhry dorostenců

FK Týnec n. Sáz. - SK Nový Knín/N. Ves A 3:7 (1:4)

Výhra staršího dorostu u Sázavy přišla v pravý čas. Brzo jsme šli do vedení z penalty a náskok jsme neustále zvyšovali a připsali si do tabulky velice důležité tři body. Střelecky s zaskvěl V. Mařík, autor hatricku. A protože se k němu přidali i další hráči, utkání skončilo nakonec jasnou naší výhrou. 

SK Nový Knín/N. Ves B - S. Pičín/Obořiště 4:0 (2:0)

S ohledem na ostatní výsledky už bylo jasné, že náš mladší dorost nemůže být v tabulce lepší než na třetím místě. Úvod se soupeřem, který skončil čtvrtý, byl z naší strany váhavý, poměrně dlouho trvalo než jsme se prosadili. Když ale vstřelil rychle za sebou dvě branky M. Rampas, už nebylo pochyby o vítězi. Kromě branek jsme totiž ještě třikrát trefili konstrukci branky, přičemž hosty jsme za celém utkání pustili pouze do jedné nebezpečné akce.

SK Nový Knín/N. Ves B - Láz/Obecnice 4:5 (2:1)

Místo jasné výhry, když starší žáci zahazovali jednu šanci za druhou, přišla porážka. A to proto, že jsme nedokázali zastavit jediného hráče hostů, M. Srcha, který pětkrát utekl a byly z toho dva góly, dvě gólové přihrávky a jedna penalta v poslední minutě. Naši hráči se za to zlobili na rozhodčího, místo toho, aby zpytovali svědomí, za tragickou koncovku.

SK Nový Knín/N. Ves B - S. Dušníky 6:0 (3:0)

Další jasná výhra mladšíh žáků proti soupeří, který se na jaře neustále zlepšoval. 

S. Nová Ves - SK Nový Knín 17:6

Naše přípravka na jaře ztratila formu, ale i proto, že šanci dostávají další, mladší fotbalisté. O tom, zda skončí na druhém či třetím místě rozhodne závěrečný turnaj, který se uskuteční v sobotu 11. června na velkém stadionu 1. FK Příbram. 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904