06.11.2019 08:22

Kovohutě Podesí - SK Nový Knín 2:0 (1:0)

V personálně hodně slátané sestavě, zejména kvůli zranění a nemocem, když příležitost dostali nejen hráči béčka, ale i dorostu, jsme nastoupili v okresním přeboru k dalšímu utkání. Domácím jsme proto dost překvapivě dlouho odolávali, zejména ve druhém poločase jsme sahali i nejméně po bodu, jenže po otevření hry v závěru jsme několikrát propadli, čehož domácí využili a asi pět minut před koncem vstřelili rozhodují gól a náskok už do konce s přehledem udrželi.

Do utkání, aby toho nebylo dost, jsme nastoupili jen o deseti, Marek Čálek se zpozdil a začal hrát až asi po deseti minutách. Proto úvod patřil domácím a také to vyjádřili gólově, když se trefili v 16. minutě. Poměrně dlouho nám trvalo, než jsme se na hřišti srovanali, možná i proto, že někteří hráči nastoupili na nezvyklých místech, například útočník na beku, gólman v útoku, šanci dostali i dva dorostenci. Za první půli jsme si tak nevypracovali prakticky žádnou střeleckou šanci, domácí sice měli víc míč na svých kopačkách, ale v koncovce také zrovna neperlili, proto poločas skončil s jejich jen jednobrankovým náskokem.

Ve druhé půli jsme už začali hrát mnohem aktivněji, napadali jsme soupeřovu rozehrávku a častěji jsme se také objevovali před domácí brankou. Po srovnání skóre volaly hlavně šance S. Stránského a Boba Havelky, jenže bohužel ani netrefili prostor mezi tyčemi. Jak se blížil konec, stále více jsme riskovali, otevírali obranu, čehož domácí využívali k protiútokům. Dva zneškodnil náš gólman, na střelu po třetím byl už krátký a Kovohutě si tak zajistily dvoubrankovou výhru.

Sestava: Petřík - Stránský, Vostrý K., Čálek,  Stracený F., - Kuchař L., Foltýn, Vostrý L. (73. Hondlík), Patera (80. Kučík V.) - Sláma (70. Zorek), Havelka

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904