10.08.2023 15:54

Mládež na soustředění

Na tradiční soustředění do pošumavského Kájova odjeli na začátku srpna naši fotbaloví mládežnicí. Ve dvou turnusech, první týden byl určený pro přípravky a mladší žáky, druhý pro starší žáky a dorostence, absolvovali řadu tréninkových jednotek, výšlap na hraniční hory, mladší došli necelý kilometr pod nejvyšší horu Šumavy Plechý, starší s výstupem na ní, a také tři přátelská utkání na trávníku našeho hostitele - TJ Sokol Kájov. 

SK Nový Knín - Slavoj Č. Krumlov 12:8

Naše starší přípravka předvedla velmi dobrý výkon a zaslouženě vyhrála. Do zápasu se zapojili po dohodě s trenéry soupeře rovněž fotbalisté, kteří letos přecházejí do mladších žáků, v tom případě naši trenéří stáhli počet hráčů na pět borců v poli včetně gólmana.

Sestava: Petřík - Funěk, Hrubý S., Ježek, Konvička, Kotulovskyi, Pospíšil A., Pospíšilová A., Veselý, 

SK Nový Knín - Slavoj Č. Krumlov 3:7 (1:3)

Do utkání zasáhli nejen naši dorostenci, ale také tři starší žáci. Vyspělý soupeř, který ve skončené sezóně obsadil v přeboru Jihočeského kraje ve starší kategorii čtvrté místo, v mladší dokonce soutěž vyhrál, byl nad síly našich borců. Ač nekompletní jsme mu přesto dlouho odolávali, když ještě deset minut před koncem jsme prohrávali pouze 3:5, snažili se vyrovnat, jenže jsme selhali v koncovce, čehož krumlovští dorostenci využili k rychlým protiútokům, které také na rozdíl od nás proměnili. 

Branky: Mařík Š., Dragoun, Mařík V.

Sestava: Křivonoska - Holan, Záruba, Soukup, Vávra - Souček - Dragoun, Kůr,  Mařík V., Kukla P  - Mařík Š., střídali Groulík, Hůlka, Holubovský, Moravec J. ml.  

TJ Sokol Kájov - SK Nový Knín 4:6 (2:1)

Dorostence doplnili tři zkušení borci a vytvořili tak dohromady jádro našeho znovuzrozeného béčka, jehož základním úkolem bude vychovávat mladé hráče pro mužský fotbal. S domácím týmem, který hraje přebor okresu Český Krumlov, jsme šli brzo do vedení, jenže jsme opět nedali několik tutovek, čehož zkušený soupeř využil a vstřelil do půle dvě branky. Na některých našich hráčích byl patrný respekt vůči němu, přesto po náročném programu soustředění dokázali v druhém dějství vývoj zápasu obrátit a šli do dvoubrankového vedení. Jenže pak polevili a domácí mužstvo skóre srovnalo. Závěr utkání už ale patřil našemu týmu, který vstřelil ještě dvě branky a záskal tak cenný skalp zkušeného mužstva.

Branky: Kukla P., Mařík Š. Dragoun, Hůlka, Soukup, Moravec J. st.

Sestava: Křivonoska - Holan, Záruba, Soukup, Vávra - Dragoun, Moravec st., Mařík V., Kůr - Kukla P., Mařík Š.střídali Hůlka, Mařík Mir., Vaněk 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904