04.09.2023 08:24

Mládež zahájila

Vedle soutěží dospělých se koncem srpna rozjely i soutěže mládeže. Jako první to byli áčkoví dorostenci, další víkend následovali starší a mladší žáci a tento víkend své rozřazovací turnaje odehrály i přípravky.

SK Nový Knín/N. Ves - Slavia Jesenice u Praha 0:6 (0:3)

Jednoznačná záležitost pro favorita soutěže dorostenecké 1. A třídy, skupina D. Situaci mu ulehčilo také to, že jsme nastoupili bez několika opor.

Sestava: Hájek - Španěl, Kramer, Hájek, Jirsa - Němec R., Srp, Šír, Kůr - Rampas, Petrák Š.střídali Dragoun, Holan, Němec D., Vlasák M.

T. Sedlčany - SK Nový Knín/N. Ves 0:0

Vyrovnané utkání áčkových dorostenců, které nepřineslo příiš šancí na obou stranách. 

Sestava: Kramer - Španěl, Záruba, Vávra, Hájek - Dragoun, Srp, Konopásek, Kůr - Rampas, Petrák Š.střídali  Holan, Němec D., Němec R.

SK N Knín/N. Ves - SK Votice 1:0 (1:0)

Zodpovědnou hrou jsme konečně došli k vítězství, když o výsledku rozhodla situace těsně před přestávkou. Do protiútoku se dostal Š. Petrák, udělal kličku gólmanovi, který ho srazil, jasný pokutový kop. K exekuci si stoupl postižený hráč a umístěnou střelou nedal brankáři soupeře šanci. Hosté se snažili něco s výsledkem udělat, jenže jsme ho zodpovědnou hrou do vážnějších situací nepouštěli. Výsledek jsme mohli pojistit asi deset minut před koncem, když jsme trefili tyč, k odraženému míči se opět dostal Štěpán Petrák, jenže trefil jen na čáře stojícího obránce Votic.

Branka: 43. Petrák Š.

Sestava: Kramer - Španěl, Souček, Vávra, Hájek - Dragoun, Srp, Šír, Kůr - Rampas, Petrák Š., střídali  Holan, Jirsa, Konopásek, Záruba

SK N. Knín /N. Ves - Hbity/Višňová 13:0 (6:0)

Jednoznačná záležitost našich starších žáků, kteří si s chutí zastříleli. 

TJ Prostřední Lhota - SK N. Knín/N. Ves 0:13 (0:5)

Další utkání starších žáků s jednoznačnou převahou, kterou jsme také sřelecky potvrdili, hlavně ve druhém poločase.

TJ Prostřední Lhota - SK N. Knín/N. Ves 5:5 (4:2)

Co je platné, že máme převahu, když promarníme řadu šanci. Naši mladší žáci se musí také srovnat s ofsajdy, kterých bylo z naší strany tentokrát nepočítaně.
 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904