07.04.2014 07:32

Pičín - SK Nový Knín 4:1 (1:0)

Naděje naší rezervy na dobrý výsledek v Pičíně žila něco málo přes hodinu, když jsme nebyli daleko bodovému zisku. Jenže pak přišly dvě chyby v rozehrávce ve středu pole, rychlé brejky a bylo prakticky rozhodnuto. Náš úspěch jen kosmeticky upravil konečné skóre, neboť jsme si v závěru dali ještě vlastní gól.

Úvod utkání byl plně v režii domácího celku, který šel brzo po rohovém kopu a hlavičce nikým neobsazeným hráčem do vedení. Postupně se hra ale začala vyrovnávat a druhá patnáctiminutovka už patřila nám. Výsledkem bylo několik šancí a nastřelené břevno J. Stočesem z trestného kopu. Jenže v závěru poločasu jsme opět uvadli, naštěstí pičínští fotbalisté se i v těch nejvyloženějších šancích doslova kopali za uši, takže míče z úctivé vzdálenosti míjely naši svatyni.

Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe my, jenže v koncovce jsme napodobili domácí borce. Postupně své velké šance zahodili V. Hájek, J. Pouček a také střídající M. Sládek (na jeho obranu je nutné uvést, že to bylo za cenu faulu, který ale rozhodčí "neviděl"). A tak přišla zhruba 65. minuta, která byla rozhodující pro konečný stav. Vždy na půli jsme těsně po sobě lacině ztratili míč, následoval rychlý brejk a domácí šli už do tříbrankového vedení. Pokusili jsme se s výsledkem ještě něco udělat, po rohu jsme snížili B. Rákosníkem, jenže na zvrat jsme už síly neměli. Naopak po trestném kopu Pičína si ve skluzu dal vlastní gól J. Stočes.

Branka: 72. Rákosník

Sestava: Sláma - Krmela, V. Sklenář, Vostrý, Stočes - Hájek (55. Sládek), F. Sklenář (67. Tesárek), Rákosník, Vlk - Hrubý, Pouček (80. Reisser)      

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904