22.12.2013 16:06

Plán jarní přípravy

Na hráčské schůzi, která se konala tuto sobotu, se hráči seznámili především s plánem jarní přípravy. Informováni byli také o některých hráčských změnách.

Jarní příprava začne v pátek 10. ledna v tělocvičně základní školy. Pro mužstva dospělých je vymezen čas od 18.00 do 19,30. Od neděle 12. ledna začneme zimní turnaj U dvou na umělé trávě ve Střešovicích. Začínáme od 11,00, a to s dorostem Motorletu, který hraje českou národní ligu dorostu (druhá nejvyšší soutěž dorostu). Rozlosování a termíny zápasů zde. Na každý zápas by mělo být nominováno 15 lidí plus brankáři. Nominace budou uvařejňovány zde na našich internetových stránkách. Odjezdy budou z náměstí v Kníně vždy hodinu a půl před začátkem zápasu.

Trenéři počítají s tím, že treninky budou v úterý (na hřišti v Kníně nebo na UMT na Dobříši) a v pátek v tělocvičně ZŠ. Plánují rovněž zimní soustředění, a to od středy 19.2. večera do soboty 22.2. do odpoledne. Plán všech tréniků a zápasů zde (bude se aktualizovat)

Trenéři vyzývají všechny hráče, aby zásadně zlepšili komunikaci. Na pozvání na hráčskou schůzi například vůbec nereagovala asi třetina pozvaných. Současně žádají, aby do 10. ledna nahlásili Z. Makovičkovi svou účast či neúčast na soustředění, a to formou sms a nebo zde na diskusi. Stejně tak, aby včas, tzn. vždy do středy před zápasem, nahlásili svou případnou neúčast na turnaji ve Střešovicích, aby bylo možné udělat potřebné změny v nominacich.

Na schůzi R. Weber a P. Foltýn oznámili, že nastupují do jarní přípravy na Dobříši. Naopak trenéři sdělili, že oslovili šest hráčů, kteří by měli naopak nastoupit přípravu u nás. O dalších hráčích se bude dále jednat.  

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904