02.08.2020 10:53

Příprava začala výhrou

SK Nový Knín - FK TJ Štěchovice 5:3 (1:1)

Přípravu na nový ročník jsme zahájili s účastníkem okresního přeboru Prahy-západ a začali jsme ji vítězně. Po nerozhodném prvním poločase jsme v druhém už byli lepším týmem a svou převahu jsme vyjádřili i brankově.

Po váhavém začátku jsme se dostali dvakrát do velkých šancí, jenže ani J. Stočes, ani D. Kadlečík nedali. A tak přišel trest a hosté jednu z mála dotažených akcí proměnili. Do přestávky se většinou hrálo ve středu hřiště, diváci, kterých přišlo na velké vedro poměrně dost, moc gólových šancí nevidělo. Dočkali se až v závěru poločasu, kdy se konečně trefil J. Stočes.

Od začátku druhé půle jsme už byli jasně lepším týmem, postupně jsme se trefili čtyřikrát, soupeř trestal už jen dvakrát, po ojedinělých protiútocích, přičemž třetí branku dal až v nastavení. Kromě gólů za zmínku stojí určitě krásné sólo V. Maříka, který asi v 75. minutě převzal na půli míč, obešel čtyři protihráče, jeho střela sice rozvlnila síť, ale jen z boku soupeřovy svatyně. 

Branky: Stočes, Čálek, Mařík Š., Stránský, Kadlečík

Sestava: Reisser - Kuchař Š., Stracený F., Šustr, Vlasák R. - Rákosník, Foltýn, Kadlečík, Čálek - Stočes, Stránský , střídali Kukla, Mařík Š., Mařík V., Zorek 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904