11.08.2013 08:51

Prostřední Lhota - SK Nový Knín B 0:6 (0:2)

Po velmi dobrém výkonu vyhrálo naše béčko jasně s Pr. Lhotou, která ještě na jaře hrála okresní přebor. Po většinu zápasu jsme měli více ze hry, hráči se skvěle pohybovali, kombinovali a vytvářeli si jednu příležitost za druhou, z nichž šest přetavili v branky.

První gól padl po rohu M. Sládka, který asi ve 20. minutě posadil centr na hlavu A. Krmely. Už před tím jsme nedali ale dvě vyložené šance J. Poučkem a V. Sklenářem. Domácí se též mohli zapsat do střeleckého zápisu, jenže napodobili naše borce a taky zahodili. Druhý gól přidal B. Rákosník po samostatné akci, když vystřelil asi z 20 metrů a míč zapadl k levé tyči domácí svatyně.

Druhý poločas byl ještě jednoznačnější v náš prospěch než první. Chvíli po zahájení po skvělé kombinaci na jeden dotek na levé straně hřiště se k míči dostal střídající F. Kukla, takřka ze stejného místa jako Bohouš vystřelil a míč trefil znovu prostor u tyče, tentokrát z pravé strany domácího gólmana. Z utkání se už začala stávat exhibice, na 4:0 zvyšoval opět s chutí hrající A.Krmela, když dorážel míč do prázdné branky po nastřelení tyče i břevna J. Poučkem. Účet utkání uzavřeli P. Kozohohorský a znovu A. Krmela. 

Branky: Krmela 3, Rákosník, Kukla, Kozohorský

Sestava: Weber - Vostrý, Burian, V. Sklenář, Stočes - Sládek, Sekýt, Rákosník, Reisser - Pouček, Krmela, střídali Kukla, Kozohorský, Petřík 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904