10.10.2017 12:44

S. Kytín - SK Nový Knín B 4:3 (2:1)

Terén i počasi, zejména ve druhém poločasu, naší kombinační hře na kytínské Maracana vůbec nepřály. Přesto jsme po většinu doby měli míč na svých kopačkách, jenže jsme se nevyrovali chyb, které s nadšením a s dostatečným nasazením hrající domácí hráči trestali. A když jsme neproměnili některé jasné šance, připsali jsme si v Kytíně další porážku, i když utkání by slušela asi více remíza.

V prvním poločase se na nerovném terénu malého hřiště dal ještě jakžtakž hrát fotbal. Jenže jsme hráli s dost velkým respektem, v soubojích jsme často uhýbali, takže domácí se dostali několikrít lacino k míči a protože jsou na takovém terénu zvyklí hrát, měli i šance, z nichž druhou využili. V zápětí jsme sice srovnali krok z penalty K. Radou, jenže přišla chyba našeho nególmana při trestném kopu a Kytínští šli do šatny za jednobrankového vedení.

O přestávce se nad Brdy zamračilo a prakticky po celý druhý poločas doslova lilo, což z kytínského plácku udělalo místy neregulérní terén. Sudí však nechal hrát, ještě dvakrát jsme s domácími srovnali krok, jeden gól nám sudí neuznal pro domnělý ofsajd, nastřelili jsme ještě břevno, jenže nakonec jsme smolně prohráli i díky tomu, že se domácí na rozdíl od nás za mokra doslova cítili jako ryby ve vodě.

Branky: Rada, Rákosník, Kukla

Sestava: Pazderka - K. Vlasák, Šustr, K. Vostrý, A. Reisser - Rákosník, Rada (69. Kukla), Kuchař, Stočes (46. Patera) - Vlk (78. Ochtábec), Slezák

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904