02.07.2020 16:06

Seznam týmů pro nový ročník je znám

Zatímco týmy mužů budou mít v příštím ročníku stejné soupeře, jako tomu bylo v minulém roce, družstva mládeže je ještě neznají, přesto už dnes můžeme uvést, že v některých kategoriích je poměrně jasno. 

Naše dva sdružené dorosty se utkají s Březnicí, Jincemi, Jesenicí, Podlesím/Obecnicí, Petrovicemi a Rožmitálem, a to asi stejně jako letos, tedy v jedné skupině nejprve dvoukolově, která bude na jaře rozdělena podle výkonnosti na dvě části.

Mužstev starších žáků je celkem 11 a zřejmě se utkájí dvoukolově každý s každým. Své přihlášky zaslaly oddíly: Březnice, Milín, Obořiště/Dal. Dušníky, Petrovice, Podlesí/Bohutín, Prostřední Lhota, Rožmitál, Jesenice, D.Hbity/Višňová, Krásná Hora a naše sdružené mužstvo s N. Vsí.

Nejvíce přihlášek je v kategorii mladších žáků, těch je 23 včetně našeho mužstva. Tato kategorie bude asi rozlosována do tří skupin rozčlených podle uzemí, dvě po osmi týmech a jedno se sedmi mužstvy. Na jaře se pak soutěž rozdělí do tří skupin podle výkonosti. Další variantou je rozlosování do čtyř skupin po šesti, resp. pěti týmech.

Mladší přípravka má potom 20 potenciálních soupeřů, kteří budou zřejmě vylosování do 4 skupin, opět podle teritoria. Na jaře se potom bude hrát zase podle umístění na podzim.

Jakmile budeme znát los, uveřejníme ho.  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904