19.04.2015 20:21

SK Březnice 1918 -SK Nový Knín 0:3 (0:1)

Další ze suverénních výkonů našeho mužstva v jarní části soutěže. Domácí mužstvo jsme prakticky po celý zápas nepustili k jakékoliv aktivitě i proto, že jsme šli brzo do vedení, abychom výsledek potvrdili ve druhém dějstí a odvezli jsme si z Březnice tři body po výhře 0:3. Zůstáváme tak v kontatku s čelem tabulky.

Na rozměrově nadstandardním hřišti jsme se od úvodu utkání lépe pohybovali, kombinovali a vytvořili jsme si tlak, což se promítlo do rychlé vedoucí branky. V 9. minutě jsme zahrávali roh, míč se odrazil za vápno k volnému P. Fialovi, který neváhal a bombou asi z 20. metrů rozvlnil poprvé síť v domácí brance. Dál jsme březnické mužstvo přečíslovali, jenže jsme několikrát zkazili finální přihrávku, ať už to byl J. Ducho, nebo T. Slezák. V 23.minutě jsme zahrávali P. Foltýnem trestný kop, jeho centr našel hlavu F. Sklenáře, jenže jeho hlavička na zadní tyč šla je těsně vedle. Domácí hráči celé první dějství jen přihlíželi naší hře, kromě několika nevybíravých faulů se vlastně nezmohli na nic.

Nástup do druhého poločasu se nám znovu povedl. T. Slezák v 48. minutě skvěle uvolnil J. Poučka a ten se při takovém náběhu na branku v letošním ročníku nemýlí a zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu se domácí mužstvo konečně dostalo do zakončení, jenže jsme mu k tomu museli vlastně napomoci my. To L. Vostrý váhal s odkopem tak dlouho, až se březnický hráč dostal lacino k míči, jenže L. Sláma nás opět podržel a nohou jeho střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil. Byl to vlastně jeho jediný vážný zákrok za celý zápas, snad ještě kromě dvou vyboxováných centrů. Domácí hráči svůj zmar začali řešit častými diskusemi s rozhodčími, na což doplatili vyloučením jednoho z nich za hrubou urážku. To byla voda na náš mlýn a po skvělé kombinaci několika hráčů se k míči na vápně dostal v 73. minutě střídající M. Lomoz a svou levačkou poslal míč k tyči březnické brány - 3:0. V závěru jsme už exibovali, jenže akce jsme už nedotáhli díky abcenci přesné koncové přihrávky do zdárného konce.

Branky: 9. Fiala, 47. Pouček, 73. Lomoz

Sestava: Sláma - Sekýt, Chlumecký, Vlasák - F. Sklenář, Slezák, Foltýn, Fiala (77. Stočes) , L. Vostrý - Pouček (69. Lomoz), Ducho (83. Vlk)   

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904