28.04.2014 21:17

SK Nový Knín B - Nečín 2:2 (0:1)

V dalším  domácím utkání si naše Benfika napravila reputaci. Chuť k útočení ji zůstala z utkání z Krásnou Horou, přidala k tomu však mnohem zodpovědnější hru obranné řady a výsledkem byl zasloužený bod s pátým mužstvem tabulky, týmem Nečíně.

Od začátku utkání se hrál fotbal nahoru dolu, útok střídal útok, dlouho přitom měly navrh obrany nad útoky. Do vedení šli hosté asi v 29. minutě po akci po své levé straně, když se do té doby snad jejich nejlepší hráč Kretschmer protáhl kolem M. Sládka, přihrávkou našel agilního Gregora, který na dlouhou nohu obhodil našeho gólmana. Také my jsme se často dostávali do zakončení, jenže bez úspěchu. 

Druhý poločas přinesl ještě více vzruchu před oběma brankami než tomu bylo v prvním dějství. Nečínští šli už do dvoubrankového vedení asi v 52. minutě po dost šťastné střele zase Gregora, který míč napálil asi z 25 metrů v tísni a ten vymetl pavučinu v pravém horním rohu naší branky. Prostřídali jsme, na hřiště přišli zkušení borci a kvalita v útoku se brzo začala projevovat. Po akci na jeden dotek si P. Vlk vyměnil míč s J. Poučkem, který ho z první vysunul do šance, ten nepohrdl a snížil na jednogólový rozdíl. Dál jsme praktikovali útočný fotbal a zaslouženě jsme vyrovnali díky opět s chutí hrajícímu P. Drechslerovi. Když už se zdálo, že hosté ochabují, předvedli akci, kterou jsme jen se štěstím přežili. Během několika okamžiků nastřeli třikrát konstrukci branky a dvakrát běželi sami na našeho gólmana, jenže ten předvedl doslova zázračné zákroky a míč zneškodnil. A když i brankář hostů v závěru vytasil několik skvělých robinzonád, rozešly se oba týmy po zásluze smírně.

Branky: 65. Vlk, 73. Drechsler

Sestava: Reisser - Sládek (62. Hrubý), Amler (79. Sláma), Lomoz, Stočes - Vostrý, Rákosník, Vlk, Hájek (58.Stracený) - Pouček, Drechsler

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904