06.10.2014 09:50

SK Nový Knín B - Počepice 1:6 (0:3)

Stejné skóre, jako před týdnem, jenže po zcela jiném průběhu, tak by se dal charakterizovat další zápas naší Benfiky, tentokrát s agilními Počepicemi. Ty předvedly u Kocáby výkon, který plně potvrdil jejich ambice na postup.

Hráči naší rezervy byli od samého začátku jednoznačně horší, u míče většinou později než jejich soupeř, neprosazovali se v osobních soubojích, nedokázali tak nic vymyslet, navíc často kupuli jednu individuální chybu za druhou, takže soupeř si na hřišti dělal prakticky co chtěl. První gól padl po chybě F. Kukly, který tak dlouho otálel před naším vápnem s odkopem, až o míč přišel a hostující útočník báječně trefil z hranice vápna šibenici naší branky. Po chvíli vyrobil chybu pro změnu V. Pejla, soupeři doslova namazal a ten po samostném úniku zvyšoval už na 2:0. Tak by se daly popsat prakticky všechny góly v naší síti, jen aktéři se měnili.

Náš gól padl z penalty za odpískaný faul na J. Straceného, kterého ve vápně zkosil počepický bek. K zahrání se postavil F. Kukla a bezpečně dal. Snižoval v té době na 1:4, chvíli to pak vypadalo, že se naši borci trochu zmátoří, jenže následovala další chyba a pátý gól v domácí síti. Zápas se pak dohrával za velkého útlumu domácích hráčů a zkoprnělých pohledů přítomných fanoušků Ševců.

Branky: 65. F. Kukla

Sestava: Vitoň - M. Sládek (46. Patetl), Pejla, Amler, Stočes - Vostrý, T. Kukla, Vlk, F. Kukla - Pouček, Stracený (71. Sláma) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904