30.09.2019 14:21

SK Nový Knín B - Pr. Lhota 2:4 (1:2)

Úvod sice patřil nám, jenže pak hosté, kteří do Knína jako vždy přijeli kompletní, převzali iniciativu a výsledek obrátili. Náš nápor, který v druhém poločase trval skoro půl hodiny, přinesl jen snížení o jednu branku, a tak jsme doma opět padli.

Úvod jsme měli famózní. V první minutě jsme kopali roh zprava, J. Moravec levou nohou míč zatočil do šestnáctky a nikým nehlídaný B. Havelka dostal náš tým do vedení. Převahu jsme měli ještě asi dvacet minut, hosté v té době budili odevzdaným dojmem, jenže jsme této situace nevyužili. A když L. Sláma po dalším našem rohu zcela sám v šetnáctce trestuhodně zahodil, začala se miska vah převažovat na stranu hostů. Hlavně proto, že se probral z letargie J. Hrubý, který začal našim obráncům zatápět, i když se všeobecně ví, že devadesát pět procent jeho kliček jde na levou nohou. Při prvním gólu nezištně přihrál kolegovi z útoku J. Šťástkovi, druhý už dal sám.

Ve druhém poločase jsme snad čtvrt hodiny dál spali, hosté zaznamenili opět dvě branky, když se znovu prosadili výše zmínění hráči. Asi po hodině hry však Lhotečtí začali fyzicky odpadávat, náš tým se probral, vytvořil si chvílemi až drtivý tlak, který jsme ale vyjádřili jen jedním gólem z pokutového kopu. Šance přitom byly, možnost zdramatizovat závěr utkání měl těsně potom hlavně J. Stracený, kterému skvělým centrem zprava posadil na hlavu míč J. Hondlík, jenže střela šla těsně vedle zadní tyče. Do konce zápasu jsme už nic bohužel nepředvedli a tak jsme v derby dost překvapivě padli.

Branky: 1. Havelka, 71. J. Stracený (pk)

Sestava: Reisser T. - Kuchař L. (46. Pejla), Potměšil (46. Patera), Farda (55. Hondlík), Stracený F. - Vostrý K., Moravec, Stracený J., Dopita L. - Sláma (46. Mařík M.) , Havelka

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904