23.09.2013 06:36

SK Nový Knín B - S. Dal. Dušníky 2:3 (0:2)

V utkání s leadrem tabulky rozhodně nebyla naše Benfika horším týmem, druhé dějství jsme dokonce vyhráli, ale alespoň k bodu to bohužel nestačilo. Znamená to s ohledem na další výsledky, že jsme spadli na poslední místo přeboru. 

Od začátku jsme hráli v poli vyrovnané utkání, v čem soupeř jasně předčil naši rezervu, byl důraz v osobních soubojích. A že k tomu hráči Dušník používali i hrubost, svědčí to, že za celý zápas posbírali asi sedm  žlutých karet. Tento přístup se promítl především v obou šestnáctkách a rozhodl o dvougólovém vedení hostů. Oba góly v naší síti se přitom podobaly jako vejce vejci. Ze souboje na straně vyšli vítězně vždy hráči soupeře, následoval centr a důrazný útočník se prosadil. Naopak my jsme byli v šestnáctce hostů doslova neškodní, a to jsme kopali asi šest rohů a několik trestných kopů! Neujal se ani průnik M. Maříka, který přihrávkou ze strany žádného spoluhráče nenašel. O tom, že skóre nebylo vyšší v náš neprospěch, jsme mohli vděčit i gólmanovi Webrovi, který vytáhl několik skvělých zákroků.

Druhý poločas už měl zcela jiný průběh. Do soupeře jsme se pustili s větší vervou a šance se začaly rodit. Asi v 50. minutě naši háči už zvedali ruce, když osamocený F. Sklenář hlavičkoval do prostoru po pravé straně brankáře hostů, jenže ten také přesvědčil o svých kvalitách a míč konečky prstů vytáhl nad horní část konstrukce. Další gólovku po chvíli zazdil J. Pouček, který se probil středem a řítil se sám na brankáře, jenže ho trefil, míč se odrazil k osamocenému P. Vlkovi, na kterého zívala prázdná branka. Střela však neskončila v síti, ale trefila nohu vracejícího se beka! A tak hosté opět trestali, po získání míče na levé straně následoval centr a nabíhají hráč zvyšoval už na 0:3!. 

Nezlomilo nás to a po úniku brankář Dušník strhl  B. Rákosníka, sudí nezaváhal a okamžitě nařídil pokutový kop, který suveréně proměnil J. Stracený. Po chvíli z trestního kopu asi z 18 metrů B. Rákosník trefil břevno a održený míč do sítě umístnil dobíhající F. Sklenář. Na srovnání skóre ještě zbývalo asi deset minut, jenže na to už našim hráčům nezbývaly síly. Hosty čekající na chybu a z toho pramenící brejky několikrát vychytal R. Weber, my jsme už zejména standardní situace nevyužili, a tak jsme opět prohráli, tentokrát 2:3.

Branky: 73. Stracený, 77. F. Sklenář

Sestava: Weber - Kukla, Stracený, Vostrý, Stránský - Kozohorský, Rákosník, Sklenář, Pouček - Mařík, Vlk (80. Reisser)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904