17.04.2018 14:05

SK Nový Knín B - S. Kosova Hora 3:6 (0:1)

Po vyrovnaném prvním poločasu s leadrem soutěže se ve druhém poločase rozpoutala přestřelka podobně, jako tomu bylo na podzim na hřišti soupeře. Hostům přitom do naší brány doslova padlo všechno, do čeho kopli, my jsme se bohužel na každý gól dost nadřeli, takže nakonec výsledek vyzněl jasně pro Kosovu Horu. 

I když bez několika hráčů, ale za pomoci áčkaře Slezáka a "pendlera" Stočese začala Benfika hodně aktivně, čehož výsledkem byl rychlý útok asi v 15. minutě, uvolnění P. Vlka, který hostujícímu beku udělal kličku, jenže ten ho jasně podtrhl a následoval vynucený pád. Všichni hráči včetně hostujících přestali hrát v domnění, že sudí pískne pokutový kop, jenže rozhodčí jako kdyby koukal někam jinam a na tuto situaci vůbec nereagoval. Výsledkem této události byla frustrace našeho hráče, který snad za dvě minuty se znovu dostal do jasné šance, byl však tak rozhozen, že ač sám před prázdnou kostrukcí ani netrefil centrovaný míč. Hosté do té doby nic světoborného nepředváděli, byli zalezlí na své půlce, postupně však začali vyrážet do nebezpečných protiútoků tažených hlavně přes pravou stranu a rychlé útočníky. Jeden z nich J. Nouzecký po přihrávce J. Růzhy proměnil. Vzruch potom vyvolala i ruka dalšího beka Kosovky v šestnáctce, jenže v tomto případě bylo rozhodnutí sudího asi správné, neboť ji měl u těla.

Druhý poločas pro nás nezačal vůbec šťastně. V 47. minutě se střelec první branky doslova ukopl, zřejmě chtěl centrovat, míč špatně trefil, načež tato haluz překvapivě směřovala na naši branku, gólman ale stál několik metrů před brankou, nestačil se vrátit a míč zapadl pod břevno. Neuteklo ani pět minut a K. Vostrý namazal D. Vilasovi, který své sólo bez problémů proměnil. Přesto se nám ještě podařilo zápas zdramatizovat. Po prostrčení J. Stočesem a kličce i brankáři na 1:3 snížil M. Šustr hrající tentokrát v záloze a v 73. minutě po přesném centru a pěkném náběhu se znovu mezi střelce zapsal hlavou A. Raisser. Jenže takřka v zápětí jsme vyrobili hrubici při bránění rohového kopu, což evidentně byl poslední hřebíček do naší herní rakve. Soupeř využil našeho špatného rozpoložení a dorazil nás dalšími dvěma slepenými góly. V samotném závěru jen kosmeticky upravil skóre po trestném kopu T. Slezák.

Branky: 63. Šustr, 75. Reisser, 88. Slezák

Sestava: Sláma - Reisser, Vostrý K., Pazderka, Stracený F. - Rákosník, Šustr, Slezák, Stočes - Vlk (46. Patera), Stracený J. (63. Zorek) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904