11.06.2013 23:32

SK Nový Knín B - SK Jince 0:1 (0:1)

Odložené utkání 24. kola naší rezervy bylo přesunuto do azylu v Malé Hraštici. S vedoucím týmem tabulky SK Jince jsme ovšem odehráli velmi dobré utkání, bohužel opět nám nebylo přáno bodovat. O výsledku totiž rozhodla jediná branka v naší sítě, která ale padla po jasném, ovšem neodpískaném faulu. To mrzí o to více, že jsme byli po většinu utkání evidentně lepším týmem, ale svou převahu jsme nedokázali střelecky potvrdit.

Obě mužstva rozehrála od první minuty skvělou partii, my jsme hráli kombinačněji, hosté s větším důrazem. Náš úvodní tlak Jince ustály a hned z první šance skórovaly. Jejich útočník zajel do Karla Vostrého v našem vápně, ten faul neustál, spadl a zmíněný hráč dopravil míč do naší sítě. To se psala asi 10. minuta utkání. 

Tato situace nás nerozhodila, dál jsme se tlačili do soupeřovy šestnáctky, jenže chybělo to nejdůležitější - střela s gólovými parametry. Soupeř většinou čekal na naši chybu, obrana však hrála spolehlivě a hosty do střeleckých příležitostí nepouštěla. Až na jednu výjimku, to když jiný hráč Jinců udělal v naší šestnátce takřka totožný faul jako při gólové situaci, jenže tentokrát sudí hru přerušil a odpískal faul v náš prospěch.

V druhém poločase ubylo fotbalovosti a přibylo bojovnosti. To mnohem více vyhovovalo hostům, které evidentně naše hra zaskočila, často průběh kouskovali, zakopávali míče daleko do zámezí a spoléhali na na to, že vyrobíme nějakou chybu. Až na dva nebo tři případy, když se jim podařilo dostat míč za naši obranu, se jim to vyplnilo, jenže s pološancemi naložili prachbídně. 

Jak přibýval čas, náš tlak neustále sílil a konečně se nám podařilo vypracovat si několik vyložených šancí, jenže jsme je nedokázali využít. K nim patřila zejména hlavička F. Sklenáře, který si naběhl na skvělý centr J. Stočese, jenže míč šel asi metr nad branku. Do další se dostal A. Krmela, kterého poslal do šance F. Sklenář, jenže náš hráč v tváři tvář hostujícímu gólmanovi opět přestřelil. A když trestný kop B. Rákosníka z nebezpečné vzdálenosti v poslední minutě šel asi půl metru nad břevno, odešli jsme opět poraženi, i když průběh utkání tomu vůbec neodpovídal. Hosté však výhrou potvrdili postup do 1.B třídy!

Sestava: Weber - Stránský, Buřič, Vostrý, Stočes - Kukla (63. Mařík), Rákosník, F. Sklenář,  Krmela - Pouček (72. Burian), Hrubý 

Trenér Makovička: Musím před hráči smeknout, odehráli jsme výborný zápas, bohužel s hořkým koncem. Škoda nevyužitých šancí v době, kdy už soupeř byl jen zalezlý na své půli a míče jen nazdařbůch nakopával. Naši mladí hráči opět prošli velkou školou, jsem rád, že obstáli. Až na tu koncovku, která nás stále páli. Budu se asi opakovat, ale musíme být trpěliví. Věřím, že to tam ještě v této sezóně bude padat. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904