14.09.2017 19:51

SK Nový Knín B - SK Petrovice 6:0 (2:0)

Zejména v prvním poločase houževnatý soupeř dobře bránil, naši hráči se těžko dostávali k zakončení, dopředu však příliš nezlobil. Ve druhém poločase jsme už hřiště opanovali a zaslouženě vysoko zvítězili.

Přes vytrvalý tlak jsme si v úvodu zápasu mnoho šancí nevytvořili. Až teprve bomba D. Patetla hodně vystrašila gólmana hostů. Náš útočník překvapivě vystřelil, míč se odrazil od tyče přímo do hlavy petrovického brankáře a od ní směřoval jen těsně vedle konstrukce hostující svatyně. V 24. minutě jsme se už ale dočkali, když se trefil V. Kuchař. Dál jsme měli více míč na svých kopačkách, hosté pokračovali v důsledné obraně, dopředu ale nic moc nevymysleli. Když už se zdálo, že do šaten půjdeme za hubeného vítězství, utekl D. Patetl, hostující gólman jeho střelu už vyrážel za čárou, sudí však připsal gól dorážejícímu, s velkou chutí hrajícímu P. Vlkovi.

Byl to právě tento hráč, který na začátku druhého dějství dovršil hatrick dalšími dvěma trafami. To už hosté rezignovali a jen přihlíželi naší exhibici, kterou dokončili F. Kukla a L. Ochtábec. Určitě sympatické bylo, že oba naši benjamínci, teprve šestnáctiletí A. Reisser a D. Patera, si zapsali asistence při čtvrtém, resp. šestém gólu.

Branky: 45., 48., 70. Vlk,  24. Kuchař, 82. Kukla, 86. Ochtábec

Sestava: Sláma - Vostrý K., Šustr, Pazderka, Pejla (65. Reisser A.) - Sládek (46. Zorek), Rákosník, Kuchař, Kukla F. - Vlk (72. Patera), Patetl (68. Ochtábec)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904