03.04.2018 10:59

SK Nový Knín B - SK Vysoký Chlumec 10:0 (5:0)

Proti poslednímu týmu soutěže SK Vysoký Chlumec si naše Benfika s chutí zastřílela. Prakticky po celý zápas jednoznačně dominovala a svému odevzdanému soupeři nasázela deset gólů, jeden hezčí než druhý. 

V našem dresu se objevily dvě nové tváře, návratilec z dorostu Dobříše patnáctiletý F. Stracený, a rovněž T. Budínský, který má fotbalovou kariéru spojenou rovněž s tímto klubem. Od první minuty bylo zřejmé, kdo bude diktovat tempo. Hráči soupeře hrající v našich barvách, tedy v zeleném, museli mít zamotanou hlavu z kolotoče, který Benfika předváděla. Přihrávka střídala přihrávku, hráči si nabíhali do volných prostorů a už v druhé minutě výsledkem takového fočusu byl gól P. Vlka, který dostal pas za obranu a dloubáčkem přehodil padajícího brankáře hostů. Naši hráči byli při chuti a do konce poločasu vstřelili další čtyři branky. Do listiny střelců se přitom poprvé za muže také trefil šestnáctiletý A. Raisser.

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu. Hned v úvodu si při své premiéře připsal střelecký zápis hodně aktivní T. Budínský. A pak se do šance dostali poprvé za zápas, a nutno dodat, že i naposled, také hosté. Mega příležitost chlumeckému útočníkovi ovšem připravil náš P. Pazderka, který místo nahrávky vyběhlému gólmanovi posílal míč před vápno, ovšem na nohu vytáhlého borce právě v zeleném. Jenže ten s šancí naložil doslova hanebně - z šestnácti metrů netrefil prázdnou branku! Do konce zápasu hosté lovili míč ze sítě ještě čtyřikrát po našich většinou rychlých akcích, hatrickem se blýskl J. Stočes. Ze všech gólů za zmínku stojí především sedmý gól v pořadí, který dal M. Šustr. Po trestňáku V. Kuchaře, který trefil břevno, si naběhl na odražený míč a nůžkami efektně zavěsil. Zápas tak skončil naším letošním rekordním vítězstvím.

Branky: Stočes 3, Kuchař 2, Budínský, Rákosník, Reisser A., Šustr, Vlk

Sestava: Vostrý K. - Reisser A., Šustr, Pazderka, Stracený F. - Stočes, Kuchař, Rákosník, Kukla (57. Patera) - Budínský (66. Reisser T.), Vlk (46. Zorek) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904