15.11.2015 07:02

SK Nový Knín B - Sokol Velká Lečice 3:2 (1:0)

Derby s Velkou Lečící mělo dlouho pohodový průběh, většinu času jsme drželi míč, brzo jsme šli do vedení, komplikaci po vyrovnání jsme takřka vzápětí napravili vstřelením druhého gólu. Jenže soupeř se nevzdal, v poslední minutě zahrával trestný kop, po kterém opět vyrovnal. Nebyl to ale konec, v nastavení jsme kopali už asi dvacátý roh, míč se odrazil ke K. Radovi, ten propálil hradbu těl před sebou a stanovil tak konečné skóre na poměru 3:2.

Postavení v tabulce určilo taktiku obou mužstev. Hosté se zatáhli do obrany, z které vyráželi díky svému nejlepšímu hráči Janu Hořákovi do protiútoků, z kterých se v prvním poločasu vydařily dva, jenže střely rychlého forvarda minuly kostrukci naší branky. Tón utkání jsme tak určovali my, dobře jsme kombinovali, chvili jsme se zastřelovali, aktivní byl zejména P. Pazderka, jehož dvě rány jen těsně minuly pravou tyčku lečické branky. V 16. minutě se ale rozhodl pro přihrávka na osamoceného P. Vlka, ten vnikl do šestnáctky a bylo to 1:0. Dál jsme pokračovali v aktivní hře, které však chybělo tempo, takže se hosté, kteří hráli hodně obětavě, většinou stačili ubránit. A když střela K. Rady z velkého úhlu skončila jen na tyči lečické svatyně, šlo se do kabin za našeho hubeného vedení.

Druhý poločas měl dlouho stejný průběh, po pěkné kombinaci jsme opět P. Vlkem dopravili míč do sítě, jenže hostující asistent odmával ofsajd nahrávajícímu F. Kuklovi, takže hlavní rozhodčí gól neuznal. V 68. minutě se ovšem znovu podařil brejk hostů, J. Hořák se dostal do šestnáctky, tentokrát se ale nemýl a vyrovnal. Lečičtí se ale z toho dlouho neradovali. Asi za pět minut M. Šustr si udělal výlet do šestnáctky, hostující stoper ho srazil, jenže píšťalka sudího zůstala němá. Někteří naši hráči protestovali, F. Kukla naštěstí ne, míč si navedl na svou pravou nohu a z hranice šestnáctky nás opět dostal do vedení. Blížil se závěr utkání, hosté přitvrdili, J. Hořák po úmyslném dupnutí na nohu P. Pazderky měl štěstí, že dostal za tento zákrok jen žlutou kartu. 

Na tabuli naskočila 90. minuta, když hostující J. Zboženský zahrával z půlky trestný kop. Míč směroval na hostujícího gólmana P. Svobodu, který šel svým kamarádům do šestnáctky pomoc. Jeho hlavičku náš brankář vyrazil, jenže na nohu dobíhajícího, koho jiného než J. Hořáka a ten znovu skóre srovnal. Sudí ukázal, že nastaví tři minuty, během nichž jsme zahrávali dva rohové kopy. K tomu druhému se postavil B. Rákosník, míč se od hlav naskakujících hráčů odrazil na šestnáctku, kde stál K. Rada a ten střelou pod břevno uzavřel účet zápasu. Hosté ještě v poslední minutě kopali takřka ze stejného místa jako při svém druhém gólu další trestný kop, jejich gólman se opět vytáhl, tentokrát jsme ho ale pokryli a hosté mohli být rádi, že jsme do opuštěné branky míč už nedopravili.  

Branky:  16. Vlk, 74. Kukla, 90+2 K. Rada

Sestava: Sláma - Vostrý K., Šustr, Jasz, Stočes (55. Zorek) - Rákosník, Rada, Pazderka (84.Sládek), Kukla (75. Štěpánek) - Vlk, Drechsler

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904