09.03.2013 16:27

SK Nový Knín B - St. Huť 3:1

Tři rozdílné půlhodinky mělo první přípravné utkání naší rezervy se Starou Hutí. Po velmi dobrých úvodních třiceti minutách, jsme ve druhé třicetiminutovce začali propadat, abychom v poslední půlhodině opět dominovali. Proto jsme zápas dovedli do vítězného konce, a to 3-1.

Na dobříšské umělce se hrál od úvodu svižný fotbal, po desetiminutovém oťukávání jsme začali soupeře přehrávat zejména po pravé straně, do první šance se dostal A. Krmela. Ten samý hráč měl v úvodním dějství ještě další dvě tutovky, jenže nedal. Mezi tím se ale po pěkné akci prosadil J. Pouček a dostal naše mužstvo do zaslouženého vedení. Hráči St. Hutě se rozehrávali pomaleji, jejich útoky často končily dřív, než začaly. Do jediné šance se dostali těsně před koncem poločasu po naší chybě uprostřed hřiště, jenže skvěle zachránil náš gólman.

První čtvrthodinka druhého poločasu byla v réžii soupeře a na jejím konci, po jednom z mála zmatku v naší obraně, zaslouženě vyrovnal. Jenže to bylo vše, co Huť dokázala, byli jsme to my, kdo opět převzal taktovku utkání do svých rukou a po skvělém uvolnění se J. Pouček, který se pohyboval na hranici ofsajdu, řítil sám na branku a znovu nás dostal do vedení. Jenže to nebylo vše od tohoto hráče a po chvíli znovu chladnokrevně proměnil a završil tak svůj hatrick. Soupeř poté rezignoval, ale žádnou další příležitost jsme už nevyužili. Za zmínku stojí především šance J. Buřiče, na kterého zívala prázdná branka, jenže jeho střela šla vysoko nad.

Branky: 25., 68., 74. Pouček

Sestava: Petřík - Fiala (46. Šiška), Stracený (60. Fiala), K. Vostrý, Reisser - Krmela (60. Buřič), Rákosník, Chlumecký, F. Kukla - Pouček, Buřič (46. Sládek)

(mak)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904