08.11.2016 20:36

SK Nový Knín B - TJ Mokrovraty 0:1 (0:1)

Co bylo platné, že jsme měli takřka stále míč na svých kopačkách, když jsme svůj tlak nedokázali gólově vyjádřit. Promáčený terén sice naší hře vůbec nepřál, jenže to naše hráče neomlouvá. Hostům stačila jednoduchá taktika, bránili až v devíti hráčích na hranici vápna nebo v něm, získané míče nakopováli, a to se jim vyplatilo, když jeden z tří povedených brejků dotáhli do úspěšného konce. My jsme se do zakončení pořádně nedostávali, a pokud ano, tak obětaví obránci míč většinou vystěsnili do bezpečí, co prošlo, a nebylo toho moc, bez problémů zlikvidoval hostující gólman. A tak derby skončilo překvapením, prohrou domácích.

Naše mužstvo sice nastoupilo bez řady hráčů, přesto kvalita by měla být na jeho straně. Jenže bez zaujetí a nasazení se žádný soupeř sám neporazí. A ono to skoro celý zápas vypadalo, že si to naši borci myslí. Chyběl jim pohyb, moment překvapení, proti soustředěné obraně soupeře se vůbec nemohli prosadit. Terén sice nahrával samozřejmě mužstvu, které bořilo, než tomu, kdo chce krát kombinační fotbal, ale na to se vymlouvat nemůžeme. Za první půlhodinu jsme si vytvořili jen jednu šanci, avšak V. Kuchař nedal. Hosté, kteří do té doby kromě betonování nepředvedli nic, se prosadili hned po první své akce za půlku hřiště. Po nákupu utekl v 30. minutě O. Duben a překonal našeho gólmana. Náš tlak byl dál bezzubý, jen v jednom případě jsme mohli skórovat, jenže K. Radovi zkazil na brankové čáře radost stoper hostů P. Šimkovský, který zastoupil gólmana a míč směřující do sítě uklidl do bezpečí. Štěstí jsme ale měli i my, když také P. Pazderka po druhé akci hostů vykopával z prázdné brány.

Druhý poločas byl věrnou kopií toho druhého. Naše bezradnost byla v kontrastu s nadšením a obětavostí hráčů Mokrovrat. Zkřehlé diváky překvapovalo, jak se domácí hráči trápili a vlastně za celých devadesát minut pořádně branku, až na již popsanou gólovku K. Rady, neohrozili. Neni proto divu, že hosté vytěžili u Kocáby doslova z minima maximum.

Sestava: Skála - Zorek (53. Vlasák K.), Pazderka, Rambousek, Stočes - Vostrý K. (81. Sládek), Rada, Kuchař, Rákosník - Vlk (60. Ochtábec), Slezák 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904