12.04.2015 21:07

SK Nový Knín B - TJ Sokol Dal. Dušníky B 2:1 (1:0)

Také v neděli přijeli ke Kocábě borci z Dal. Dušník, tentokrát z jejich rezervy. A diváci, kterých se na třetí třídu opět sešlo požehnaně, viděli pěkný fotbal znovu se šťastným koncem pro naší Benfiku, která rozhodla v poslední minutě utkání a zvítězila 2:1.

Po úvodním oťukávání se hrnuli do útoku hosté, jenže našeho gólmana moc neprověřili. Naše útoky vedené většinou po pravé straně byly nebezpečnější, jenže také bez střeleckého zápisu. A tak pomohla chyba hostujícího stopera, který dal krátkou malou domu, u míče byl dřív Š. Hrubý než hostující brankář, kterému udělal kličku a míč poslal do sítě. Po chvíli to mohlo být už o dvě branky, jenže po skvělém naběhnutí se před hostujího gólmana dostal P. Vlk, kterému také udělal kličku, jenže místo pohodlného zpracování a doklepnutí míče do zívající branky volil střelu z voleje, jenže ta šla vedle levé tyče. A protože také další útoky hostů skončily většinou dřív než začaly, rozešli se soupeři do kabin za jednobrankového vedení našeho týmu.

Druhý poločas se znovu hrál aktivně, lepší tentokrát byli hosté, kteří několikrát nebezpečně zakončili. A tak přišla asi 63. minuta, po pěkné kombinaci se míč dostal na naší levou stranu a hostujcí pravý záložník nezadržitelně skóroval. Náš brankář sice dokázal prudký míč tečovat, gólu však nezabránil. Hosté prostřídali, měli převahu, jenže bez gólového vyjádření. Když už se zdálo, že se soupeři rozejdou smírně, dokázali jsme se v závěru vzchopit a několikrát v poslední desetiminutovce nebezpečně zaútočit. Střela Š. Hrubého z otočky šla ještě těsně mimo, v poslední minutě se však stejný hráč po přihrávce J. Poučka už levačkou trefil a zajistil našemu týmu tři body.

Branky: 24., 90. Š. Hrubý 

Sestava: Reisser - K. Vostrý, V. Sklenář, Šustr, Stočes - Kukla, Hubička (78.Pejla), Rákosník, Vlk (65. Sládek) - Pouček, Š. Hrubý

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904