21.10.2013 08:40

SK Nový Knín B - TJ Sokol Malá Hraštice 0:0

Zatímco naše Benfika stále doplácí na zranění či nemoce hráčů (kvůli tomu chyběli Krmela, bratři Sklenářovi, Vlk či Burian) hosté přijeli takřka kompletní s cílem odčinit jarní prohru. Vytvořili si sice více šancí než my, k ničemu jim to však nebylo, protože své příležitosti nedali. A protože i my přes tlak jsme byli v šestnáctce málo nebezpeční, oba soupeři se rozešli smírně po remíze 0:0.

Hostům patřil úvod utkání, dostávali se poměrně snadno před naši šestnáctku, jenže chyběl především klid v zakončení. Do gólových šancí se dostali hlavně bratři Černí, jejich střely z úctivé vzdálenosti ale minuly naší branku. Naše rezerva se rozjížděla pomaleji, zhruba od 20. minuty však převzala taktovku do svých rukou a zejména po pravé straně, kde hráli agilní Stránský a Patetl, se dostávala do šestnáctky Hraštických. Chyběla ovšem finální přihrávka, takže jsme Vitáskovu branku pomalu ani neohrozili. Pouze v jednom případě se do zakončení dostal M. Mařík, jeho hlavička šla hodně mimo konstrukci hostující branky.

Druhý poločas jsme začali lépe my, dobře jsme kombinovali, jenže jen po šestnáctku soupeře, v ní jsme ale byli stále jaloví. Hosté se v té době zatáhli do hlubokého bloku, když bránili až v devíti lidech, zejména po dlouhých výkopech brankáře Vitáska ovšem vyráželi do nebezpečných brejků. Několikrát se také dostali do naší šestnáctky, v koncovce byli ale také žalostní i proto, že v naší brance stál R. Weber, který jim několikrát skvělým zákrokem zabránil ve skórování. V jednom případě se po jeho srážce s R. Fafejtou dožadovali pokutového kopu, sudí však byl jiného názoru a ve hře nechal pokračovat. V závěru se střídaly útoky na obou stranách, kromě trefeného břevna Š. Hrubým z toho ale obě mužstva nic nevytěžila a rozešla se zaslouženě smírně. My jsme byli fotbalovější, hosté hráli jednodušejí, takřka bez zálohy, ale vytvořili si více šancí.

Sestava: Weber - Stránský, Petřík, Chlumecký, Vostrý - Patetl, Rákosník, Pouček, Kukla - Hrubý, Mařík 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904