09.10.2019 11:14

SK Nový Knín B - Vltavan Hříměždice 2:0 (1:0)

Asi do 20. minuty jsme hráli s ohledem na souběh utkání s áčkem jen o deseti, po příjezdu M. Maříka jsme postupně převzali iniciativu a po pěkném gólu Milana Kočího jsme také šli do vedení. Dál jsme hráli dozadu zodpovědně, soupeře jsme prakticky po celý zápas nepustili do gólové šance a když se nám po několika přečíslení podařilo V. Kučíkem dát druhý gól, o zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Benfika si doslova odmakala tři body.

Zase ve zcela jiné sestavě než před týdnem jsme nastoupili proti tradičnímu soupeří s taktikou neinkasovat a pokud možnost vyrážet do rychlých protiútoků a zakončovat. To se nám začalo dařit zejména po doplnění sestavy o M. Maříka, který na utkání přijel opožděně s ohledem na to, že byl v nemocnici na Přibrami u svého syna Šimona, který se v dopoledním zápase dorostu dost nešťastně zranil. První šanci Milan Kočí ještě nedal, druhou už ano. Hosté byli sice častěji u míče, přes naše dozadu zodpovědně hrající hráče se však do zakončení prakticky nedostali. A pokud ano, tak jejich střely většinou mířily mimo brankovou konstrukci.

Prakticky stejný průběh měl i druhý poločas, hosté bez zakončení, my jsme pozorně bránili a vyrážili do rychlých protiútoků. Asi dva nebo tři jsme ještě nedali, jenže po uplynutí 75. minut jsme se opět po rychlém útoku střelecky prosadili, když svůj premiérový gól za muže dal V. Kučík. Do konce zápasu jsme výsledek už v pohodě udželi a tak jsme si konečně připsali do tabulky důležité další tři body.

Branky: 30. Kočí Milan, 76. Kučík V.

Sestava: Sláma - Pejla, Potměšil, Farda, Zorek - Kučík V., Rákosník, Stracený F., Kočí Matěj - Kočí Milan, Mařík M.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904