26.09.2017 21:48

SK Nový Knín - FK Jílové 3:5 (2:3)

Rychlí hosté šli brzo do vedení, v první půli jsme s nimi ještě stačili držet krok, jenže ve druhém poločase jsme už na zvrat opět neměli síly a tak si hosté zaslouženě od Kocáby odvezli tři body. 

Neutekly ani tři minuty a už jsme prohrávali 0:1. To se prosadil odchovanec Slavie M. Cimpl, když využil přihrávky zprava po chybě naší obrany. Naše mužstvo to ale nedeprimovalo, tlačilo se do útoku a výsledek přišel brzo. Po levé straně skvěle unikl R. Vlasák, nezištně předložil balón nabíhajícímu J. Počkovi, který takřka do prázdné srovnal skóre. Hra dál byla vyrovnaná, po trestném kopu L. Vostrého jsme dokonce mohli jít do vedení, jenže M. Durdil v pádu dobře netrefil a jeho střela šla těsně nad zcela opuštěnou branku hostů.

Asi po deseti minutách ale téměř "domácí"  hráč Kasík dokázal, proč za nemalé peníze hraje právě v Jílovém. Na levé straně obešel hned tři naše hráče, udělal z nich doslova statisty a střelou na zadní tyč nedal šanci ani našemu gólmanovi. Asi za pět minut tentokrát chyboval náš střed zálohy, který ztratil míč na polovině hostů, M. Cimpl toho využil, vyvezli ho po asi třicetimetrovém sprintu před naše vápno a nechytatelnou střelou k levé tyči zvýšil už na 1:3. Ani tato situace nás nezlomila, snížení měl na kopačkách T. Moravec, který běžel sám na gólmana hostů, jenže váhal se střelou, což brankář Jilového vystihl a vytlačil ho ze střeleckého úhlu. Naději nám ale dal J. Pouček, který na rozdíl od svého kolegy v útoku takřka ve stejné situaci neváhal a střelou zprvní na zadní tyč snížil na rozdíl  jedné branky.

Ve druhém poločase jsme však už postupně odcházeli, což hosté využili ke zvýšení svého vedení o tři branky. Snížení měl sice na svých kopačkách opět T. Moravec, který tentokrát střílel z první, jenže hostující brankář se vytáhl a jeho střelu vyrazil. Nakonec jsme se třetího gólu dočkali, dal ho J. Stočes, který ovšem nastoupil s číslem 16, které v zápisu patřilo jeho kolegovi Sekýtovi, čehož si ani on, ani rozhodčí nevšimli. Proto v zápisu je uvedeno špatné jméno střelce. 

V dalším domácím utkání jsme tak ztratili další tři body, takže naše situace v tabulce už začíná být velmi vážná. 

Branky: Pouček 2x, Stočes

Sestava: Petřík - Chlumecký, Tomeček, Lomoz (78. Sekýt), Vlasák R. - Kozohorský, Foltýn, Durdil (68. Stočes), Vostrý L. -  Pouček, Moravec

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904