11.05.2014 23:58

SK Nový Knín - MFK Dobříš B 1:4 (0:2)

Opět pouze v jedenácti lidech se naše béčko pokusilo překvapit v utkání s rezervou MFK Dobříš, ale marně. Přitom nehrálo vůbec špatně, až do asi 70 minuty byl zápas v poli vyrovnaný, jenže rozhodla větší efektivita hostů při zakončení.

Například v prvním poločase ze tří vypracovaných šancí Dobříští proměnili dvě, a to vždy z brejků. Na druhé straně my jsme ze stejného počtu příležitostí nedali ani jednu, vždy jsme nechali vyniknout R. Webra v brance hostů, který bravůrně zakročil. Ulehčili jsme mu to ale tím, že střely Š. Chlumeckého a dvakrát A. Krmely směřovaly místo k zemi do úrovně ramen, což maji brankáři docela rádi. 

Druhý poločas pro nás začal smolně, když ne příliš prudkou střelu Řechky stínovali hned dva hráči hostů těsně před naším brankářem, což rozhodčí jako ofsajdové postavení neposoudili a branku uznali. Naštěstí i nám se vydařila jedna z akcí, kterou zakončil J. Pouček, na rozdíl od střelců v prvním poločase právě po zemi ke vzdálenější tyči. V té době jsme byli lepším mužstvem, jenže žádná další nadějná akce gólem neskončila. V poslední dvacetiminutovce jsem ovšem díky nemožnosti střídání postupně odcházeli, hosté z toho ale kromě tyče nic nevytěžili. Radovali se až v poslední minutě, kdy se zeď před střílejícím M. Liškou, který zahrával trestný kop, rozestoupila a otevřela tak míči cestu do naší sítě.

Branky. 61. Pouček

Sestava: Reisser - Sládek, Chlumecký, Vostrý, Stočes - Krmela, Kozohorský, Smita, Vlk - Pouček, Hájek

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904