31.01.2016 22:28

SK Nový Knín - SK Hostomice 3:2 (0:0)

Typický zápas úvodu sezóny odehrálo naše mužstvo na začátek letošního přípravného období s SK Hostomicemi. Pěkné pasáže střídaly úseky, kdy se na hřišti takřka nic nedělo. Hráči se chvílemi potýkali rovněž s nepřesností ve své hře. Vše podstatné se přitom odehrálo ve druhém poločase, kdy padlo všech pět branek, takže utkání nakonec zaslouženě skončilo v náš prospěch v poměru 3:2, a to především díky tomu, že jsme byli v šestnáctce soupeře mnohem nebezpečnější.

Bez nemocného Š. Chlumeckého a také F. Sklenáře, který přerušil na čas kariéru kvúli studiu, jsme se snažili kombinovat, podobnou hru předváděl i náš soupeř, jenže obě mužstva se však více než půl hodiny nedostala do zakončení, hra se odehrávala jen mezi šestnáctkami. Až teprve asi v 33. minutě dostal do běhu míč J. Pouček, který svou střelou orazítkoval ale jen tyčku soupeřovy branky. Míč mohl následně do sítě dopravit J. Sekýt, jenže jeho málo důraznou střelu obrana hostů snadno odvrátila. Po chvíli se do šance dostal i L. Vostrý, který sice volil tvrdší střelu, jenže jen do padajícího gólmana.

Vstup do druhého poločasu se nám vydařil, neuplynuly ani tři minuty a už jsme vedli 1:0. To P. Foltýn vysunul přihrávkou mezi obránci na pravé straně L. Vostrého, který sběhl takřka až k brankové čáře, odtud odcentroval a J. Pouček dorážel do prázdné branky.  V té době jsme byli mnohem aktivnější, jenže přišla chyba v obraně a útočník hostů v pádu na dlouhou nohu podle vyběhlého našeho gólmana ne příliš prudkou střelou skóre srovnal. To nás nevyvedlo z míry, dál jsme útočili a výsledkem byla velká paráda v podání P. Fialy, který vnikl do šestnáctky a nezištně přihrál proti noze za sebou nabíhajícímu P. Foltýnovi, který podél gólmana nás dostal znovu do vedení. Stejný hráč po chvíli využil hrubici brankáře hostů, který při výkopu trefil jeho nohu a od ní se míč dostal potřetí do sítě hostomické branky. V závěru byla hra už rozháraná, víc se útočilo než bránilo. To platí i o situaci, která v samotném závěru předcházela druhému gólů hostů, kterým jsme nechali trestuhodně volný prostor k zakončení. 

Branky: 67., 73. Foltýn, 48. Pouček  

Sestava: Petřík - Sekýt, Lomoz, Ducho, Vlasák - Kukla, Fiala, Foltýn, Vostrý - Slezák - Pouček, střádali: Stočes, Štěpánek 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904