27.07.2017 11:50

SK Nový Knín - SK Hvozdnice 4:1 (2:0)

K prvnímu přípravnému utkání jsme si pozvali ke Kocábě přeborový tým Hvozdnice. Utkání mělo typický ráz přípravy, obě mužstva nastoupila nekompletní. Na naší straně se přitom představily hned tři posily a na hřišti byly znát. 

Před slušnou návštěvou bez tří hráčů a také bez P. Fialy, který přerušil kariéru, jsme měli dobrý vstup do utkání, do hry se zapojovali všichni hráči, vytvářeli jsme tlak a poměrně brzo jsme šli do vedení. V 7. minutě našel M. Lomoz dlouhým pasem na levém křídle L. Vostrého, ten míč poslal do šestnáctky na P. Kozohorského, který měl hodně volného místa na zpracování, následně ho prostrčil navrátilci do našeho dresu - M. Tomečkovi a ten v takových situcích si už ví rady - 1:0 v náš prospěch. Dál jsme pokračovali v tlaku, útoky jsme vedli zejména po pravé straně, kde agilní T. Moravec předvedl několik pěkných průniků. Ten asi v 26. minutě přitom vedl k dalšímu gólu, když v šestnáctce nahrál volnému M. Tomečkovi, který znovu potvrdil svou střeleckou potenci. Hosté, kteří nastoupili s několika dorostenci, se snažili o aktivní hru, do šance se ale dostali jen po zaváhání M. Lomoze, naložili s ní však nedobře.

Druhá půle byla už vyrovněnější. Hosté však dlouho byli na štíru s koncovkou, až se konečně asi v 65. minutě trefili. Víc se pak tlačili do útoku, tím otevřeli svoji obranu, jenže domácí umírali na špatné přihrávky zejména v předfinální části. Často zbytečně pospíchali, míč si nepřipravili a ten tak často končil na kopačkách Hvozdnických. Jak se to má dělat předvedl asi v 80. minutě levý obránce Ševců R. Vlasák, který unikl po levém straně, sběhl do šestnáctky a nezištnou přihrávku poslal před branku na hlavu Š. Chlumeckého, který pohodlně skórval. Poslední gól padl po rychlém protiútoku T. Moravce, který našel na hranici šestnáctky J. Poučka, který za pomoci hostujícího stopera uzavřel účet zápasu.

Branky: Tomeček 2x, Chlumecký, Pouček

Sestava: Petřík - Sekýt, Chlumecký, Lomoz, Vlasák - Moravec, Durdil, Foltýn, Vostrý L. - Kozohorský, Tomeček střídali Pouček, Stočes

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904