24.02.2018 19:42

SK Nový Knín - SK Petrovice 3:3 (1:0)

Přes poměrně slušný výkon jsme v dalším přípravném utkání opět nevyhráli. Nastoupili jsme sice takřka v kompletní sestavě, díky velmi dobrému výkonu jsme už vedli s účastníkem 1. B třídy 3:1, s ohledem na fatální chyby v obraně jsme však nakonec byli rádi za remízu, když soupeř skóre srovnal v posledních deseti minutách. 

Už bez J. Poučka, který přestoupil do divizního Hořovicka, jsme do druhého přípravného zápasu nastoupili až na J. Sekýta v sestavě, která by měla absolvovat jarní část soutěže. Od začátku jsme byli mnohem aktivnějším mužstvem, T. Slezákem jsme nastřelili břevno, střídající J. Ducho neproměnil penaltu, až stejný hráč v poslední minutě prvního poločasu se po pěkné kombinaci na pravé straně konečně trefil. 

Začátek druhého poločasu se odehrával podle stejných not, byli jsme mnohem aktivnější než petrovičtí hráči, jenže jsme opět neproměnili několik svých šancí. Po gólu přímo volala zejména tutovka F. Kukly, který trefil jen hostujícího gólmana. Stačila však asi v 55. minutě hrubice M. Lomoze, který namazal po nezdařeném odkopu soupeří a bylo rázem srovnáno. Náš tým ale nepolevoval v aktivitě a po znovu pěkné kombinaci a nádherné přihrávce Š. Chlumeckého pod sebe se do listiny střelců opět zapsal "bafuňář" (vedoucí mužstva) J. Ducho. A když asi v 67. minutě T. Slezák zatočil z trestného kopu přes zeď míč do hostující svatyně, zdálo se, že se konečně dočkáme vítězství. Jenže přišla další chyba Š. Lomoze a hosté asi devět minut před koncem snížili na rozdíl jednoho gólu. Kalich hořkosti jsme potom vypili až do dna po nevídané střele dalšího petrovického hráče asi v 85. minutě přímo pod břevno a tak jsme zase zůstali bez výhry.

Branky: 45., 60. Ducho, 67. Slezák

Sestava: Petřík (46. Sláma) - Chlumecký, Lomoz, Tomeček, R. Vlasák - Kozohorský, Durdil, Foltýn, L. Vostrý - Slezák, Stočes, střídali Ducho, F. Kukla, F. Stracený.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904