12.11.2015 09:54

SK Nový Knín - SK Sokol Kytín 4:1 (1:0)

Na těžkém terénu se hrál od začátku zápas, který byl jednoznačně pod taktovkou domácích hráčů, kteří ovšem v prvním poločasu svojí snahu nedokázali zúročit více než jednou brankou. O výsledku rozhodli po trpělivé hře až ve druhém dějství.

Od úvodu jsme byli jasně lepším mužstvem, o vedení se postaral střelou zpoza velkého vápna F. Kukla. Hosté první půli takřka neohrozili naší svatyni. Po přestávce se ovšem osmělili a z ojedinělé akce přišlo vyrovnání. Domácí hráči ovšem zůstali trpěliví a dál dobývali hostující branku. Svůj další zápis do tabulky střelců přidal Pavel Drechsler, když hlavou zužitkoval přesný centr Kamila Rady a oplatil tak kytínským hráčům nejlepším možným způsobem surový faul na svou osobu. Od toho momentu bylo na hřišti už jen jedno mužstvo, a to domácí. Dále jsme útočili a dočkali se dalších gólů. Nejprve využil zaváhání hostujícího obránce s gólmanem střídající M. Štěpánek a v samém konci zápasu se po hezké kombinaci prosadil Š. Hrubý, který  balon uklidil do prázdné branky.

Branky: F. Kukla, 67. Drechsler, 83. Štěpánek, 90. Hrubý

Sestava: Sláma - Sládek (64. Zorek), Jasz, Šustr, K. Vostrý - Kukla (76. Štěpánek), Rada, Pazderka, Vlk - Hrubý, Drechsler

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904