15.03.2015 20:12

SK Nový Knín - T. Sedlčany B 6:3 (2:1)

Na první pohled by se mohlo zdát, že jsme našeho soupeře jasně přehráli. Jenže zejména v prvním poločase byli hosté dlouho lepším mužstvem, čemuž jsme pomáhali nevěřitelnými chybami v rozehrávce zejména obránců, kteří několikrát vybídli sedlčanskou rezervu ke skórování. Jenže její hráči selhávali i v těch nejvyloženějších šancích, což bylo hlavním důvodem našeho nakonec jasného vítězství.

Po vyrovnaném úvodu hrubicí vyzval asi v 20. minutě soupeře ke gólu M. Šustr a ten toho využil. Jako by to bylo signálem k naší následné lehkovážné hře, která trvala asi čtvrthodinu, během níž si béčko Sedlčan vytvořilo zejména po našich individuálních chybách ještě další asi tři nebo čtyři jasné šance, jenže díky zbrklosti je zahodilo. Naštěstí jsme pak zopakovali akci z minulého týdne, míč našel na levém křídle volného R. Vlasáka, který z hranice vápna odcentroval na hlavu J. Poučka a ten skóre srovnal. Za chvíli jsme trošku nezaslouženě šli do vedení. Gól ale stál za to! Na půli převzal míč J. Stočes, z několika protihráčů udělal solné sloupy, pronikl až do šestnácky a dostal nás do vedení 2:1.

Ve druhém poločase se obě mužstva více věnovala útočení než bránění, po další akci tentokrát na pravé straně se k brankové čáře dostal F. Sklenář a přihrávkou pod sebe našel kopačku T. Slezáka, který se nemýlil. Po chvíli proměnil svůj slalom okolo několika hráčů zase P. Fiala. Jenže pak jsme znovu zazmatkovali v obraně, lehce se nechal obehrát Š. Chlumecký, který váhal s rozehrávkou a soupeř lacině snížil. Do konce zápasu jsme ovšem ještě přidali dvě branky, při páté T. Slezák přehodil vyběhlého gólmana a při šesté se prosadil z levého křídla R. Vlasák. Hosté se naproti tomu trefili už jenom jednou.

Branky: 52., 70. Slezák, 35. Pouček, 40. Stočes, 59. Fiala, 73. Vlasák

Sestava: Sláma - Sekýt, Chlumecký, Šustr, Stočes - Lomoz, Fiala, Slezák, Vlasák - Pouček, F. Sklenář, střídali Kukla, V. Sklenář

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904