17.10.2016 11:04

SK Nový Knín - Všenorský SK 1:4 (0:3)

Naše mužstvo proti dalšímu týmu napěchovanému řadou hráčů s ligovými zkušenostmi a z jiných vyšších soutěží neměli tentokrát žádnou šanci. Hosté od samotného úvodu zápasu ovládli hřiště a zejména v prvním poločase vyjádřili svou převahu třemi góly. Ve druhém poněkud polevili, průběh byl vyrovnanější, jenže na víc než na jeden gól jsme se nezmohli.

Jak se po zápase většina diváků shodla, na hřišti u Kocáby se představilo mužstvo, které zde předvedlo jednoznačně nejlepší výkon v této sezóně. Převaha hostů pramenila především z přesnosti hry, přihrát třeba na 40 metrů do nohy nebylo pro všenorské, velmi zkušené borce žádný problém. A když k tomu přidali neutuchající pohyb, nebylo divu, že po první půli vedli o tři góly. Je nutné dodat, že i zásluhou našich chyb v obraně, útočníci od Bernounky měli někdy až neuvěřitelně volný prostor k zakončení. A protože nám nexistovala ani záloha, ani útok, nezmohli jsme se na vážnější odpor a svatyni hostů jsme prakticky ani neohrozili.

Ve druhém poločase Všenory přeci jenom zvolnily své tempo, takže jsem se do hry začali dostávat i my. Několikrát jsme vnikli do šestnáctky a po jednom takovém průniku hostující bek evidentně srazil J. Poučka. Jak jsme už ale zvyklí, přišlo opět zatemnění mysli hlavního i prvního asistenta a následný trest v podobě pokutového kopu se nekonal. Bylo by určitě zajímavé, kdyby se stejná situace stala na druhé straně hřiště... Bylo ale určitě sympatické, že provinivší Jan Vorel pokrčel rameny na znamení, že též sudí nechápe. A tak jsme nakonec dali gól vlastním přičiněním. Na pravé straně se uvolnil P. Kozohorský, na zadní tyči našel hlavu nabíhajícího R. Vlasáka, levého beka, který je se čtyřmi góly náš nejlepší střelec, a bylo to 1:4. Ještě před tím totiž hosté zaznamenali svůj čtvrtý gól. 

Branka: 82. Vlasák

Sestava: Petřík - Sekýt, Ducho (71. Chlumecký), Svárovský (46. Lomoz), Vlasák - Kozohorský, Foltýn, Fiala, Vostrý - Pouček, Slezák (54. Stočes)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904