16.02.2014 16:46

SK Nový Knín - Vyšehrad U19 4:3 (2:2)

Ač nám chybělo až sedm hráčů, utkání se snaživými mladíky Vyšehradu jsme dotáhli se štěstím do vítězného konce. Šanci dostali hlavně hráči širšího kádru a zejména po odstoupení zraněného J. Plota to ale bylo znát.

V úvodu jsme soupeře přehráli, vytvořili jsme si tlak, který jsme zužitkovali gólem čerstvého otce M. Lomoze. Jenže dorostenci chvíli po rozehrání vyrovnali. Takřka vzápětí píchlo v lýtku J. Plotovi, musel na lavičku a naše hra přestala mít rázem hlavu a patu. Převládala nakopávaná, po kombinaci ani památky. Pražané nás začali přehrávat, což využili ke vstřelení další branky. Naštěstí těsně před přestávkou dobře hrající R. Vlasák byl dřív u míče než stoper Vyšehradu a zajistil nám srovnání skóre.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivněji my, vytvořili jsme si několik dobrých příležitostí, do vedení jsme nakonec šli po nákopu A. Krmely za obranu, kde hráči Vyšehradu nechali zpracovat míč J. Poučka, který šel sám na gólmana a střelou k tyči mu nedal šanci. Naše hra se rázem zlepšila o několik desítek procent, J. Poučkem jsme hlavou nastřelili břevno, zahrávali jsme několik trestných kopů z nadějné vzdálenosti, pojišťující gól jsme dali z jednoho z nich. K jeho zahrávání se postavil R. Vlasák a skvělým polocentrem, polostřelou překvapil obranu i brankáře a míč zapadl k zadní tyči.

Vyšehrad se do hry dostal znovu až v závěru. Střídající T. Reisser vyběhl až k hranici vápna, dostal se tam ale pozdě a srazil soupeřova útočníka. Vyšehrad nařízenou penaltu proměnil, ze závěrečného náporu však nic kromě dvou ošemetných situací nevytěžil.

Branky: 43., 65. Vlasák, 21. Lomoz, 51. Pouček

Sestava: Petřík (70. Reisser) - Krmela, Vostrý, V. Sklenář, Vlasák - Kozohorský, Plot, Chlumecký, Lomoz - Stočes, Pouček, střídali: Vlk, Hausner

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904