30.09.2018 07:55

SK Petrovice B - SK Nový Knín B 2:3 (1:1)

Domácí měli výborný vstup do utkání, už v 6. minutě šli do vedení a měli ještě dvě tři další šance, které ale naštěstí zbrkle zahodili. Ševci se do tempa dostávali postupně a patřil jim závěr první půle. T. Kukla ještě nedal, vyrovnali jsme po pěkné akci na levé straně, přihrávce F. Kukly pod sebe a zakončení M. Kočího zhruba z deseti metrů. Druhý poločas jsme měli už ve své réžii a dvěma brankami jsme šli zaslouženě do vedení. Petrovičtí skóre potom upravili až těsně před koncem.

Od začátku se hrál svižný fotbal, útok střídal útok, jenže zatímco my jsme většinou končili na hranici šestnáctky, domácí díky rychlosti zejména na pravé straně chodili do přečíslení a už v 6. minutě vedli po dorážce P. Jůna, když předchozí střelu náš gólman skvěle vyrazil. Petrovičtí se potom zatáhli do obrany a využívali našich chyb v rozehrávce k rychlým protiútokům, měli ještě dvě tři šance, když běželi sami na branku, jenže buď netrefili prostor mezi tyčemi anebo nás podržel T. Reisser. 

Naše hra se postupně zpřesnila, u míče jsme byli mnohem víc než domácí tým a začaly přicházet i šance. Po centru D. Patery se do zakončení dostal T. Kukla, jenže netrefil. Těsně před před přestávkou přišla snad naše nejhezčí akce první půle. Na levé straně se uvolnil F. Kukla, sběhl do šestnáctky, přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího M. Kočího, který se nemýlil - 1:1. 

Branka do šatny nám evidentně pomohla, domácí tým už v druhém dějství tak nebezpečný nebyl a my jsme prakticky celý druhý poločas hru kontrolovali. A také jsme přidali nadstavbu v podobě pěkných akcí a také branek. Asi po čtvrthodině se ve vápně uvolnil dnes výborný F. Kukla a střelou na zadní tyč nás dostal do vedení. Na potrvzení jsme si počkali až asi do 80. minuty, když jsme před tím několik šancí nedotáhli do kýženého výsledku v podobě branky. Ve zmíněné minutě domácí udělali v šestnáctce hrubici, k míči se lacino dostal V. Kuchař a ten zvyšoval už na 3:1 v náš prospěch, i když se mu míč svezl po kopačce. Domácí tým se ještě v poslední pětiminutovce vzchopil, snažil se alespoň o snížení skóre, a to se mu nakonec povedlo v poslední minutě, když se opět trefil P. Jůn.   

Branky: 43. Kočí, 58. F. Kukla, 82. Kuchař

Sestava: T. Reisser - K. Vostrý, Moravec, Pazderka, Kočí (82. Hondlík) - T. Kukla, Rákosník (45. Pejla), Kuchař, Patera (72. Hofmann) - F. Kukla (90. Kudrna), Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904