09.11.2014 20:48

SK Petrovice - SK Nový Knín 1:2 (1:1)

Další vydřené vítězství! Na těžkém terénu odehrálo naše první mužstvo v Petrovicích vyrovnaný zápas, domácí velmi mladý tým byl v poli pohyblivější, před brankou už ale tak nebezpečný nebyl. Nám se povedly nástupy do obou poločasů, v prvním domácí ještě stačili skóre těsně před jeho koncem vyrovnat, ve druhém už nikoliv, takže jsem si přivezli těsnou výhru 2:1. 

Domácí tým začal tlakem, jehož výsledkem byly tři rohové kopy během prvních pěti minut a jedna vydařená střela pod břevno asi z 25. metrů, náš brankář si s ní ale poradil a bavůrně ji vyrazil do zámezí. Otřepali jsme se a do šance se vzápětí probíjel P. Drechsler, jenže domácí obrana stačila na poslední chvíli odvrátit. Neuplynulo ani pět minut, stejný hráč se uvolnil tentokrát na pravé straně, ve vápně našel osamoceného F. Sklenáře, ten si mič připravil a druhým dotekem střelou z hranice malého vápna nás dostal do vedení. Až do závěru poločasu se hra odehrávala podle stejných not, my jsme pozorně bránili, aktivnější domácí se snažili obranný val překonat, jenže dlouho jim chyběla invence i moment překvapení. My jsme hrozili spíše ze standardních situací, zvýšení náskoku měl na hlavě zejména V. Sklenář, jeho hlavička šla ovšem jen těsně mimo. A tak přišel závěr poločasu, brejk hostů na pravé straně, kam se přesunulo několik našich hráčů. Ve vápně jsme však zapomněli na jednoho útočníka Petrovic, kterému spoluhráč propasíroval míč a ten střelou k pravé tyči v poslední minutě první půle skóre srovnal.

Gól do šatny nás nezlomil a vstup do druhého poločasu jsme opět měli lepší než domácí mužstvo. Obranu jsme přitom vysunuli poměrně vysoko a výsledek se dostavil asi v 61. minutě. Domácí obránce pod tlakem zkazil přihrávku, čehož využil P. Drechsler, míč zatáhl zleva k šestnátce a centrem našel ve vápně znovu osamoceného spoluhráče, tentokrát T. Slezáka. Ten měl dostatek času si míč zpracovat, vystřelil asi ze sedmi metrů, jenže trefil jen domácího gólmana, takže na svůj střelecký zápis v našem dresu stále čeká. Naštěstí míč se odrazil k dobíhajícímu D. Patetlovi, který ho nadvakrát protlačil do domácí branky. Od té doby scenář jakoby kopíroval první poločas. Petrovice se tlačily do útoku, jenže jsme jim dovolili jen několik standardních situací, z kterých nic nevytěžily. A to ani tehdy, když se domácí brankář ve druhé minutě nastavení vysunul do šestnáctky při zahrávání rohu spoluhráčem, jenže nezakončil, takže jsme výhru úspěšně uhájili.

Branky: 11. F. Sklenář, 60. Patetl

Sestava: Petřík - Sekýt, Sklenář V., Šustr, Vlasák - Sklenář F., Slezák, Fiala, Stočes (85. Vlk) - Patetl (63. Pouček), Drechsler 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904