09.09.2019 11:49

SK Petrovice - N. Ves/N. Knín 0:5 (0:3)

Celý zápas jsme měli vytrvalý tlak, vzhledem k vyspělosti hráčů však výsledek měl být ještě jednoznačnější. Velmi dobře jsme hráli asi čtvrthodinu, pak jsme ale přestali hrát kolektivně, začali sólovat, domácí sice na míči šikovní, ovšem vzrůstem nižší hráči se stačili vracet, takže jsme většinu času útočili do plných. Proto nakonec jsme svůj tlak vyjádřili jen pěti góly.

Také u starších žáků nastoupilo složené mužstvo, od začátku byl patrný především fyzický rozdíl mezi oběma týmy. Domácí byl složen totiž hlavně z mladších ročníků a tak jsme brzo šli do vedení. Jenže pak jsem si mysleli, že se domácí snad porazí sami, naši hráči se pouštěli do kličkování, tím hru zpomalili. Proplétat se mezi sice malými, ale fotbalově škovnými hráči nebylo jednoduché, o míče jsme často přicházeli a začínali jsme znovu z půlící čáry. A když jsme se dostali do zakončení, tak míče létaly většinou mimo kostrukci domácí branky. Povinná výhra, výkon ale moc nepřesvědčil. 

Branky: 7. 45. Rampas, 13. Dvořáček, 23. Kramer, 65. Vlasák M.

Sestava: Soukup - Mašek, Dekastello, Kučík J., Vlasák M. - Srp, Šír, Dvořáček, Vávra - Pavlík, Rampas, střídali Kramer, Souček, Španěl, Tesař, Záruba  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904