11.09.2017 20:25

SK Vysoký Chlumec - SK Nový Knín B 1:8 (1:5)

V pěkném areálu si naše Benfika dobře zastřílela, soupeř šel po tečované střele brzo sice dost šťastně do vedení, jenže naše rezerva zvyšovala tempo hry, na které domácí borci vůbec nestačili. Výsledkem je jasná výhra nad velice slabým soupeřem.

V šesté minutě domácí hráč Kiš vystřelil z hranice vápna, míč se jako v biliáru odrazil od dvou hráčů a zapadl k prvé tyči naší branky. Tato situace naše hráče nedeprimovala, vědomi si svých kvalit trpělivou hrou překonávali statickou obranu domácích a šance začaly přicházet. První přitom se neskytla už asi dvě minuty po trefě domácích a hned jsme ji proměnili P. Vlkem, který dorazil míč do prázdné branky. Asi v 30. minutě jsme už vedli. Stejný hráč si pohlídal při trestném kopu ofsajdovou pozici, když ho přesnou přihrávkou vybídl ke skórování V. Kuchař a domácímu gólmanovi nedal šanci. Chlumečtí hráči sice signalizovali ofsajd, praporek asistenta správně ale zůstal dole, měl totiž celou situaci jako na dlani. Tento gól byl signálem doslova k naší kanonádě, když jsme za následující čtvrt hodinu dali ještě tři góly.

Protesty domácích pokračovaly i o přestávce, to vedlo hlavního nezkušeného arbitra k výměně našeho asistenta s odůvodněním, aby byl na hřišti klid. Tento zásah domácím vůbec nevyšel, ve druhém dějství se už na naší půlku prakticky vůbec nedostali. Místo toho ještě třikrát inkasovali a tak jsme si připsali první výhru v soutěži. Korunu veškerému počínání domácích potom dal po skončení zápasu největší kritik našeho asistenta, když se mu přišel omluvit se slovy: byly to emoce.  

Branky: 7.,30.,55. Vlk, 40., 42. Kukla, 36. Stočes, 73. Kuchař, 81. Rákosník

Sestava: Sláma - Vostrý (76. Patera), Pazderka, Šustr, K. Vlasák (46. Rambousek) - Řechka (61. Sládek), Kuchař (75. A. Reisser), Rákosník, Kukla - Stočes (61. Ochtábec), Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904