15.10.2018 20:33

Sokol Jesenice - SK Nový Knín B 3:0 (1:0)

Bez řady opor jsme nastoupili s velmi mladým týmem, který zejména v prvním poločase domácím dělal problémy. Poměrně brzo jsme sice dostali gól, jenže i my jsme byli blízko gólu, když F. Kukla z trestného kopu trefil břevno a těsně před přestávkou neproměnil další šanci. Úvod druhé půle se nám opět nepovedl, domácí zvýšili už na dva nula. Otevřeli jsme hru, svoje přiležitosti jsme ovšem nedali, Jeseničtí naproti tomu často útočili do otevřené obrany, jenže dlouho bez úspěchu. Nedali dokonce ani pokutový kop, který náš brankář zneškodnil. A tak o konečném skóre rozhodla až posledné pětiminutovka, když domácí zaznamenali třetí úspěch.

Zkušenost proti mládí, tak by se dala v krátkosti charakterizovat obě mužstva. Neznáme statistiky, ale v jesenickém ďolíčku, jak místní nazývají své hřiště, zřejmě nastoupil nejmladší tým nejen letošního ročníku. Věkový průměr Benfiky totiž dosáhl pouhých 23 roků, když jí to ještě "kazil" Milan Kočí. Proti minulému zápasu chyběli především právě zkušení borci, a to zraněný V. Kuchař, nemocný P. Vlk, u áčka plnící si své povinnosti J. Moravec nebo pracovně zaneprázdněný K. Vostrý.

Také domácí mužstvo dalo šanci mladým hráčům, zkušených ale bylo víc než jsme měli my, a to zřejmě hlavně rozhodlo o konečném skóre. A také to, že jsme opět propadli v koncovce, když jsme neproměnili několik jasných gólových šancí, hlavně v první části zápasu.

Sestava: Reisser - Zorek, Pazderka, Pejla, Patera - Beran (83. Kudrna) - Hofmann, Rákosník, Hondlík (76. Kučík), Kukla F. - Kočí  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904