30.10.2016 06:27

Sokol Nespeky - SK Nový Knín 1:0 (0:0)

Do Nespek jsme odjížděli s vědomím, že by už bylo dobré venku bodovat. Dlouho jsme drželi nadějný výsledek, jenže rozhodující pro konečné skóre byla 53. minuta, kdy jsme inkasovali a do konce zápasu se nám už nepodařilo alespoň vyrovnat.

Museli jsme udělat opět změny v sestavě, neboť se během sobotního dopoledne vyskytly absence hráčů (zaměstnání, nemoc), nicméně průběh, co s týká herního projevu, nenasvědčoval tomu, že bychom byli oslabeni. Na velkém hrbolatém hřišti za větrného počasí jsme v prvním poločase poměrně dobře kombinovali, dostávali jsme se k šestnáctce domácích, nicméně bez efektivního zakončení. Domácí borci nakopávali balony na důrazné útočníky, dařilo se nám jejich rychlé kontry rozbíjet. Nicméně je důležité podotknout, že jsme přežili jejich jasné tutovky, kdy domácí hráči přestřelili bránu snad ze dvou metrů, a to hned dvakrát. 

Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat ve stejném rytmu hry. Jediný gól zápase se podařilo vsítit domácímu hráči, který pohodlně doklepl centrovaný míč do branky, který předtím propadl v naší obraně. Před touto akcí se zranil Michal Lomoz, který poté vystřídal. I po inkasovaném gólu jsme se snažili tlačit před domácí svatyni, nicméně nás zastavoval rozhodčí, buď údajnými fauly, nebo neodpískanými fauly (zejména na J. Poučka) na naše hráče blížící se k brance Nespek. V některých hráčích to vyvolalo frustraci, následovaly zbytečné fauly, což hrálo do karet domácím. Nám poté chyběly síly na závěrečný tlak. Ojedinělou gólovou šanci Ševců neproměnil dobře hrající J. Ducho, který míč z dobré pozice trefil pouze do brankáře. Kromě těsné prohry nepříjemnou skutečností je i to, že P. Foltýn dostal čtvrtou a J. Ducho dokonce už osmou žlutou kartu, takže první hráč nám bude chybět jeden a druhý dokonce dva příští zápasy. 

Sestava: Petřík - Vostrý K., Svárovský, Lomoz (61. Stočes), Vlasák - Kozohorský, Fiala, Foltýn, Vostrý L., - Ducho, Pouček

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904