02.05.2013 08:45

Spartak Příbram B - SK Nový Knín B 11:0 (6:0)

Neuvěřitelným skóre skončilo odložené utkání prvního jarniho kola naši Benfiky s rezervou Spartaku Příbram. Po raketovém nástupu, kdy během šesti minut jsme hned třikrát lovili míč z naší sítě, se hra našeho mužstva, které nastoupilo v silně improvizované sestavě, sesypala jako domeček z karet. Konečné skóre se nakonec zastavilo na poměru 11:0!

Domácí tým se od první minuty na úroveň okresního přeboru neuvěřitelně rychle pohyboval, vycházelo mu doslova všechno - přihrávky, centry i střely, takže náš brankář si nesáhl na míč a už to bylo v 15. minutě 4:0. A když jsme k tomu přidali hrubé chyby v rozehrávce, nebylo se co divit, že do poločasu přibyly ještě další dvě branky.

Teprve prvních 30 minut druhého poločasu přineslo vyrovnanější hru, zmenšením hřiště jsme lépe bránili, ale ve hře dopředu jsme byli dál hodně jaloví. Gólem zaváněla jen střela z trestného kopu z bodu těsně před šestnáctkou, kterou ale domácí brankář B. Rákosníkovi vystihl. V poslední čtvrthodině jsme už zase nestačili a tak jsme si odnesli nejvyšší porážku v letošním ročníku. 

Sestava: Petřík - Sládek, T. Fiala, K. Vostrý, Reisser - F. Kukla, Rákosník, Pouček, Stočes - Buřič, Mařík

Trenér Makovička: Při pohledu na domácí tým jsem si několikrát říkal, jak je možné, že ztrácí body s mužstvy, které jsou i za námi. Jeho hráči hýřili na velkém hřišti neskutečným pohybem, na co sáhli, to se jim povedlo. Soutěž musíme hrát s lidmi, které máme k dispozici, nemůžeme obměnit až padesát procent hráčů, jako to udělali domácí v porovnání s pohárovým zápasem. Zejména pro naše čtyři dorostence to byla škola! Bohužel ostatní hráči jim moc nepomohli, takže byl na nás někdy až tristní pohled. Ukazuje se, že pokud bude hrát ve stejnou dobu i áčko, budeme mít velké problémy. A když ještě vypadnou jako teď ve středu dva až tři lidi, kteří normálně chodí, pak jsme už zcela nekonkurenceschopní!

(mak)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904