27.03.2016 09:57

Stará Huť - SK Nový Knín B 4:2 (1:1)

Na dobříšské umělce naše Benfika byla sice fotbalovější, ovšem vlivem neproměnění řady šancí a také hrubých chyb v obraně nedokázala proti domácí Staré Huti bodovat. 

První jarní soutěžní utkání naší rezervy nevybočilo z řady letošních zápasů. Na míči byli její hráči mnohem častěji než soupeř, brzo jsme šli do vedení P. Vlkem, jenže místo potvrzení náskoku, ke kterému si naši hráči vytvořili dostatek jasných střeleckých příležitostí, zejména tutovky P. Vlka nebo Š. Hrubého volaly po gólu, přišel trest v podobě branky do šatny.

Ve druhém poločase jsme si nechali dát dvě branky M. Mášou, který tak završil během necelé čtvrt hodiny hatrick. Bylo to zásluhou především malé koncentrace některých hráčů, kteří se soustředili na vše možné jen ne na fotbal. Přesto se nám podařilo snížit Š. Hrubým na rozdíl jediné branky, domácí jsme zmáčkli, jenže místo vyrovnání jsme těsně před koncem vyrobili fatální chybu, malou domů kapitán K. Vostrý posadil přímo na nohu Z. Březiny a ten bez problémů uzavřel účet utkání. 

Branky: 11. Vlk, 74. Hrubý

Sestava: Sláma - Sládek (80. Pejla), Šustr, Vostrý K. Zorek - Patetl, Pazderka, Hrubý, Rákosník - Vlk (74. Reisser), Stracený 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904