17.04.2023 13:39

Starší žáci stále dominují

O. Břežany - SK Nový Knín/N. Ves 3:0 (1:0)

Pro naše dorostence je výsledek s leadrem soutěže poměrně krutý. Rozhodly ale hlavně chyby, kterých se naši hráči bohužel dopustili víc než soupeř.

SK Nový Knín/N. Ves - Komárov 0:2 (0:1)

Skvělé utkání opět s leadrem soutěže odehráli béčkoví dorostenci. Od první minuty se hrál výborný fotbal, obě mužstva se snažila o útočný fotbal, nebezpečné situace se odehrávaly před oběma brankami. Většina akcí hostů šla přes duo ukrajinských hráčů, špílmachra Vl. Bomka, a nejlepšího střelce soutěže V. Lehedzu, kterého se nám ale podařilo zdvojovat, takže se za celý zápas neprosadil. Naše mužstvo naproti tomu využívalo rychlosti především M. Rampase, bohužel některé nadějné akce, zejména v první půlce, nedotáhl do řádného zakončeni. První branka zaváněla ofsajdem, když náš brankář vyběhl na hranici vápna, hostující hráč vystřelil a těsně před brankou doklepával do prázdné A. Kubačák, který tam v momentě střely už stál a okolo něj žádný náš hráč nebyl. Drama vrcholilo v závěru utkání, který byl v naší režii. Do střeleckého zápisu se mohl dostat starší žák V. Jindrák, když vypíchl míč komárovskému obránci, jenže se šance evidentně zalekl, takže jeho střela neměla patřičnou razanci a hostující gólman si s ní poradil. O konečném skóre rozhodla doslova až poslední minuta. Nejrpve Michal Rampas dělovkou orazítkoval spojnici branky hostů a odražený mič obránce uklidil za brankovou čáru. Po následném rohu, když se do šestnáctky vysunul i náš brankář, sudí správně odpískal trestný kop z hranice vápna. Exekutor, náš gólman, zatočil míč za zeď, komárovský brankář míč vyrazil, následovaly tři naše dorážky z malého vápna, z nichž dvakrát hráči Komárova vykopávali míč doslova z brankové čáry, až se jim ho podařilo dostat do bezpečí, čehož využil zmiňovaný Vl. Bomko, před kterým už nikdo nebyl a uzavřel skóre do prázdné .

Bohutín/Rožmitál - SK Nový Knín/N. Ves 3:6 (1:4)

Domácí mužstvo starších žáků sice vstřelilo první branku, jenže pak se rozjel náš brankostroj, takže domácí snížili až těsně před koncem za stavu 1:6. A to jsme byli k domácímu rovněž sdruženému týmu hodně milosrdní, když jsme neproměnili řadu dalších příležitostí. 

Branky: Němec D. 2x, Hůlka, Šustrová, Němec R., Hájek F.

SK Nový Knín/N. Ves A - MFK Dobříš B 3:2 (2:1)

Úlohy favorita jsme se nezhostili dobře, čemuž zřejmě nahrálo to, že jsme pro jaro vybrali na základě výkomů na podzim nové hráče, kteří si musí na sebe zvyknout. Výsledek měl ale být jednoznačně ve vyšším poměru v náš prospěch, to bychom ale museli proměnit například i pokutový kop.

SK Nový Knín - 1 FK Příbram B 5:8

Tentokrát kompletnější starší přípravka proti vyspělému soupeři opět odehrála vyrovnané utkání, které se rozhodlo zase v samotném závěru utkání, žel v náš neprospěch.

L. Milín - SK Nový Knín 23:14

V odloženém utkání naše mladší přípravka opět nedokázala přestřílet soupeře, i když vypadala po většinu utkání fotbalověji než soupeř. 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904