05.10.2020 10:27

Statečný výkon mladších dorostenců

Kromě páteční výhry mladších žáků ostatní zápasy naše mládežnická mužstva tentokrát prohráhla. Zaujal ovšem doslova heroický výkon mladších dorotenců, kteří sahali po bodech v Jesenici, nakonec padli až v poslední desetiminutovce.

SK Nový Knín - S. Pičín 5:4 (2:3)

Naši mladší žáci měli drtivou převahu, jenže zahazovali jednu šanci za druhou, nedali penaltu a tak zbytečně udělali ze zápasu drama, když soupeř hrozil jen z protiútoků, které na rozdíl od nás proměňoval.

Sestava: Poslední - Holan, Hůlka P., Funěk, Groulík, Jindrák, Moravec, Novák Daniel, Novák Denis, Štěch, Wiedermannová

MFK Dobříš - SK Nový Knín 24:3

Tentokrát jasná výhra favorita, který navíc měl také širší kádr hráčů

TJ Sokol Jesenice - SK Nový Knín /N. Ves 4:2 (1:1)

Domácí, mnohem vyspělejší a také starší hráči sice měli více ze hry, jenže se předháněli v zahazovaní šancí. My jsme vycházeli ze zajištěné obrany a vyráželi do rychlých pritiútoků. Po jednom takovém jsme po přihrávce M. Rampase šli do vedení po zakončení J. Srpa. Domácí pak nedali ani pokutový kop, když náš gólman míč vytěsnil na tyč. Druhý poločas probíhal podle stejných not, my jsme šli po rohovém kopu a následné dorážce do vedení, jeseničtí hráči dlouho marně dobývali naši svatyni. Podařilo se jim to až v 80. minutě, aby naše unavené mladší dorostence do konce zápasu dorazili ještě dvěmi brankami.

Branky: 11. Srp, 58. Pavlík

Sestava: Kramer - Konopásek Š., Soukup, Záruba, Vlasák M. - Španěl, Kučík J., Srp, Tesař - Rampas, Šír , střídali Pavlík, Souček

SK Nový Knín/N.Ves - TJ Sokol Jesenice 2:3 (1:2)

Další vyrovnané utkání jsme opět prohráli až v poslední desetiminutovce, když nám začaly odcházet síly.

Branky: Petrák Š. 2x

Sestava: Hájek - Mašek, Holan, Vávra, Wiedermannová - Konopásek P., Petrák Š., Belka, Novák - Vandas, Švejda  střídali Pechan, Ševčík

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904