25.10.2015 21:12

T. Sedlčany B - SK Nový Knín 2:2 (1:1; 4:2 pk)

Dvakrát jsme šli na ne příliš kvalitním trávníku Tatranu Sedlčany do vedení, dvakrát domácí rezerva vyrovnala, na víc jak na bod za remízu 2:2 jsme ale nedosáhli. Už podruhé v soutěži jsme totiž prohráli na pokutové kopy. 

Od samého začátku byla hra vyrovnaná, po většinu času se odehrávala spíš uprostřed hřiště, před oběma brankami zahrozilo jen zřídkakdy. Nejprve P. Foltýn vypálil asi z 25. metrů, prudký míč před domácím gólmanem viditelně zaplaval, ten však na poslední chvíli stačil zareagovat. Po chvíli se domácí dostali do našeho vápna, sedlčanský útočník chtěl přihrávku ve skluzu dorazit do sítě naší branky, jenže míč mu na nerovném terénu přeskočil nohu a skončil v zámezí. A přišla asi 19.  minuta, J. Pouček na sebe natáhl dva obránce, časovanou přihrávkou uvolnil na levém křídle L. Vostrého, ten sběhl do vápna a svou levačkou střelou pod břevno dostal náš tým do vedení. Dlouho jsme se z něho ale neradovali. Neutekly ani dvě minuty, domácí hráč zprava odcentroval, náš gólman stojící u přední tyče musel couvat, na míč ale nedosáhl, ten propadl ke zcela nekrytému J. Čejdovi, který bez problémů skóre srovnal.

Postupem doby se hra změnila na řadu soubojů, které končily většinou faulem. Rozhodčí však v první půli kartu nevytáhl, ani když domácí bek ze zadu srazil unikajího T. Slezáka, po kterém se pak, zřejmě neúmyslně, prošel, což náš hráč odnesl zraněním kotníku a musel po přestávce střídat. Domácí pochopili, že tento styl hry nám nesedí, dál souboje dohrávali, na štěstí se už začalo žlutit. Nejlepší odpovědí na tento styl hry byla naše branka asi v 50. minutě, když se míč dostal k M. Lomozovi, který nás pomocí teče domácího obránce dostal znovu do vedení. Shodou okolností stejný hráč byl i u branky Tatranu, když kolem 62. minuty na půli zbytečně ztratil míč, domácí se dostali do přečíslení a zásluhou P. Chlastáka opět srovnali krok.

Závěr utkání se už znovu rozpliznul do řady osobních soubojů, fotbal v Sedlčanech skutečně bolel. Ani jedno mužstvo si už nevytvořilo žádnou gólovou šanci, zápas skončil remízou a tak přišlo na penalty. J. Pouček hned první nedal, k němu se přidal P. Foltýn a protože domácí byli stoprocentní, vyhráli je v poměru 4:2.

Branky: 19. Vostrý, 48. Lomoz

Sestava: Petřík - Sekýt, Ducho, Chlumecký, Vlasák - Lomoz, Foltýn, Fiala, Vostrý - Pouček, Slezák (46. Rákosník) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904