08.11.2014 20:53

TJ Mokrovraty - SK Nový Knín B 3:4 (1:2)

V zápase o šest bodů naše Benfika v předposledním podzimním kole obstála a veze si z derby v Mokrovratech zaslouženě tři body.Povedl se nám nástup do utkání, po deseti minutách jsme vedli už 2:0, jenže soupeř stačil do poločasu zkorigovat skóre o gól. Napínavý druhý poločas přinesl vyrovnání domácích, jenže po neproměněné penaltě jejich aktivita uvadla, čehož jsme využili ke vstřelení rozhodující branky v poslední minutě utkání.

Nástup do zápasu jsme měli skvělý. Dostávali jsme se díky rychlonohým útočníkům a záložníkům často do přečíslení a už ve 4. minutě jsme šli do vedení. S obranou Mokrovrat si pohrál P. Vlk a střelou asi z 12. metrů dostal naše mužsvo do vedení. Neuteklo ani pět minut a náskok jsme zvýšili o dva góly. Zprava jsme zahrávali trestný kop, odražený míč se vrátil k exekutorovi J. Plotovi, ten ho levačkou vrátil do šestnáctky a tam naskakující M. Šustr znovu rozvlnil síť v domácí brance. Pokračovali jsme dál v aktivním fotbalu, čemuž na drnovitém terénu nahrávala i nepřesná domácí obrana, jenže ani F. Kukla, ani D. Patetl, ani P. Vlk své příležitosti nedali. Asi po půlhodince jsme přeci jenom na plynu ubrali a soupeř toho dokázal využít ke vstřelení rozdílové branky.

Domácí vstoupili do druhého poločasu s větším odhodláním, jenže dlouho se nemohli dostat do nebezpečného zakončení. Naopak jsme to byli my, kdo zvýšil na rozdíl opět dvou branek. Po centru si nepochopitelně sáhl na míč v šestnáctce domácí bek a sudí bez váhání ukázal na penaltový puntík, přičemž domácí hráč mohl být rád, že dostal jen žlutý kartónek. Pokutový kop suverénně proměnil F. Kukla. Jenže ještě nebylo vyhráno, Mokrovraty potom odehrály skvělou čtvrthodinku a zaslouženě vyrovnaly. Z velkého tlaku vytěžily ještě pokutový kop a vyloučení J. Straceného, jenže domácí kapitán, který mohl děkovat benevolenci rozhodčího, protože mu za jeho řadu nedovalených zákroků udělil jen jednu žlutou kartu, vysoko přestřelil hostující svatyni a tak završil svou smutnou úlohu v zápase.

Tento okamžik totiž jakoby zmrazil domácí aktivitu, takže my, ač oslabeni, jsme v závěru opět převzali taktovku do svých rukou. Střídající Š. Hrubý ještě svou velkou šanci nedal, aby se v poslední minutě sám uvolnil na levé straně, centrem našel v šestnátce nabíhajícího P. Hubičku, který rybičkou zavěsil. Je nutné dodat, že když v minulých zápasech se nám štěstí odvrátilo zády, tentokrát stála paní štěstěna díky bohu při nás.

Branky: 4. Vlk, 9. Šustr, 60. Kukla, 90. Hubička

Sestava: Sláma - Sládek, Stracený, Šustr (45. Štěpánek, 80. Poláček), Stočes - Vostrý, Hubička, Plot, Kukla F. - Patetl (46. Hrubý), Vlk

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904