17.05.2014 12:37

TJ Sokol Malá Hraštice - SK Nový Knín B 2:1 (2:0)

V sobotním předpoledni se odehrálo tradiční derby naší Benfiky s Malou Hrašticí. Po vyrovnaném průběhu byli nakonec šťastnější domácí, kteří v prvním poločasu proměnili penaltu a jedinou svou vážnu příležitost. Nám se v druhém dějství podařilo výsledek jen zkorigovat po hrubé chybě domácího gólmana.

Za naše mužstvo nastoupili hned čtyři hráči, s kterými se počítalo do sestavy áčka v odpoledním zápase s Rožmitálem. Od začáku utkání jsme proto byli fotbalovější, domácí mužstvo důraznější a hlavně efektivnější v koncovce. Hned svou první přiležitost přitom proměnilo. Přes nohu F. Sklenáře přepadl J. Pavlík, rozhodčí posoudil tento zákrok jako nedovolený a nařídil pokutový kop, který J. Oktávec proměnil. Neuteklo ani deset minut a domácí vedli už o dvě branky. Do šestnáctky se po pěkné kombinaci dostal O. Fafejta a asi z pěti metrů propálil našeho brankáře skrz nohy. Naše mužstvo sice dobře kombinovalo, jenže dlouho bylo v šestnátce málo nebezpečné. Až po pasu se asi v 30. minutě do šance dostal J. Stracený, který zleva pravačkou nechal tváří v tvář vyniknout J. Vitáska. Další sólo F. Sklenáře zůstalo nevyužito, protože domácí bek na něj vytasil identický zákrok, jako v úvodu na protihráče udělal tentokrát postižený hráč, a v šestnátce ho srazil. Píšťalka sudího však v tomto případě zůstala němá.

Do druhého poločasu jsme vystřídali hned dva hráče, byli jsme aktivnější než domácí, jenže hra se většinou odehrávala ve středu hřiště bez momentu překvapení a postupně přestávala diváky bavit. Vzrušení nastalo až asi v 70. minutě, když netakticky vyběhl domácí brankář, pořádně míč netrefil, k propadlému pasu se dostal Š. Hrubý a balon dorazil do prázdné branky. Psychické výhody jsme ale nevyužili a až do konce zápasu jsme domácí svatyní prakticky neohrozili, i když rozhodčí zápas ještě nesmyslně o sedm minut prodloužil. V nastavení přítomní přitom zažili kuriózní situaci. Po nepřesné naší rozehrávce běžel sám na branku hostů, ve které nebyl ani brankář, J. Pavlík, jenže jeho střela trefila jen tyč!  

Branka: 70. Hrubý

Sestava: Sláma - Krmela (46. Reisser), Vostrý, Amler, Stočes - Rákosník, Smita, Pouček (60. Hájek), Sklenář F. (46. Mařík) - Stracený, Hrubý

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904